Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

No Comments Share:

Το Μέτωπο Ελ Νούσρα εξακολουθεί να κρατά 200 άτομα ομήρους

9427d1046a2198272d58278be15736af

200 Κούρδοι πολίτες εξακολουθούν να κρατούνται ως όμηροι μετά από την απαγωγή τους στις 20 Ιουλίου από τοις ένοπλες ομάδες του Ιρακ/Συρια Ισλαμικό κράτος και του Μετώπου Ελ Νούσρα.

Οι δύο αυτές ένοπλες ομάδες στις 20 Ιουλίου επιτέθηκαν στην Τιλ Εμπιγιάντ και απήγαγαν εκατοντάδες άτομα. Σύμφωνα με το πικές πηγές, 200 από αυτούς που απήχθησαν εξακολουθούν να κρατούνται. Έγινε γνωστό πως οι όμηροι του Μετώπου Ελ Νούσρα κρατούνται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ρέκα.

Μετά από έρευνες που έγιναν εντοπίστηκαν τα ονόματα των 44 εξ αυτών που κρατούνται. Κάποιες όμως από τις οικογένειες δεν θέλουν να ανακοινωθούν τα ονόματα των ομήρων, μήπως έτσι τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους.

Μερικά από τα ονόματα των Κούρδων πολιτών που κρατούνται όμηροι από τις ένοπλες αυτές ομάδες είναι τα εξής : Ισμαήλ Ελί Σεχί (σπασμένα και τα δύο πόδια λόγω βασανιστηρίων), Ελαϊ Σέχο, Φαρούκ Εκίλ, Βεχίντ Εκίλ, Μιχεμέντ Ιζέτ (το σπίτι του κάηκε)……….

…………

Στο μεταξύ από την δεκαμελή επιτροπή που πήγες την Κουμπάνε και από εκεί στην Ρέκα για συνάντηση σχετικά με τους ομήρους, οι 5 που ήταν αραβικής καταγωγής αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι 5 που ήταν κουρδικής καταγωγής κρατήθηκαν.

Αυτοί που αφέθηκαν ελεύθεροι, ανέφεραν πως οι όμηροι υφίστανται βασανιστήρια από τα μέλη του Μετώπου Ελ Νούσρα.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 8/8/2013

Previous Article

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ¨ΧΟΥΡΚΟΥΣ¨

Next Article

ΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *