Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΟΙ ΝΕΟΙ ΠAZAΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…

No Comments Share:

 

Σύριοι νέοι που ζούνε στην Αθήνα πάνε με ηλικιωμένους άντρες έναντι χρημάτων

Σε κάμερα καταγράφηκαν οι στιγμές στις οποίες Σύριοι νέοι που έχουν πάει στην Ευρώπη παζαρεύουν σεξουαλική σχέση έναντι χρημάτων με άλλους Ευρωπαίους άνδρες. Αρκετοί εξ αυτών των νέων αποκαλύφθηκε πως αυτοκτόνησαν.

Σε βίντεο καταγράφηκαν Σύριοι νέοι στην Αθήνα-πρωτεύουσα της Ελλάδας, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με Ευρωπαίους άντρες έναντι χρημάτων.  Στο βίντεο διακρίνεται ένας νέος Σύριος που παζαρεύει με έναν μεσήλικα Ευρωπαίο άντρα για 10 ευρώ.

¨ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ¨ 

Ο Σύριος νέος λέει πως ήρθε εκεί από την Τουρκία μέσω θαλάσσης πριν από 6 μήνες. Περιγράφει πως εκεί υπάρχουν πολλοί γέροι που προτείνουν σεξ έναντι χρημάτων. Στο βίντεο ένας Ευρωπαίος άντρας λέει ¨Αν σου δώσω 10 ευρώ θα μου κάνεις μασάζ; ¨

¨ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ;¨

Ο Σύριο νέος ρωτά αν τα 10 ευρώ  είναι για μασάζ ή για σεξ. Αργότερα γίνονται παζάρια όπως το αν θα γίνει στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο και το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι προφυλακτικό.

¨ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ¨

Ο Σύριος νέος λέει πως δεν έχει που να κοιμηθεί. Περιγράφει ως εξής: Με πλησίασε ένας άντρας και με ρώτησε αν πεινάω. Του είπα ότι πεινούσα. Τότε μου είπε ¨Έλα μαζί μου και φάε και μιλάμε¨. Ακολούθως με ρώτησε αν θα κοιμόμουν μαζί του. Μου είπε πως θα με βοηθούσε και θα μου έδινε χρήματα.  Μετά πήγαμε στο σπίτι του. Εκεί μου είπε πως ¨Αν δεν καλύψεις αυτά που ζητάω, χρήματα δεν δίνω¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-atina-da-yasayan-suriyeli-gencler-para-10620320/

3/3/2018

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ¨

Next Article

NEA ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *