Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΒΙΑ

No Comments Share:

 

Δήλωση Σύριου στρατηγού για το Άφριν : Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουμε ισχύ

Ο Χασάν Αχμέτ Χασάν-Σύριος στρατηγός δήλωσε πως παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας για καθυστέρηση, την περιοχή της Ιντλίμπ, όπως και το Άφριν, αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουν ακόμη και ισχύ για να την καταλάβουν.

Η διαμόρφωση από Τούρκους και Ρώσους στρατιώτες της ¨αποστρατιωτικοποιημένης περιοχής¨ για την Ιντλίμπ την τελευταία περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της σύστασης.

Ο στρατηγός Χασάν μιλώντας στο Sputnik, δήλωσε πως ¨Προσεγγίζοντας με λογική, είναι ξεκάθαρο πως η Ιντλίμπ δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Τουρκία μπορεί να επιμηκύνει χρονικά την διαδικασία, μπορεί να κάνει ελιγμούς… Αλλά ακόμη και αν η Τουρκία είναι φυλάκιο του ΝΑΤΟ, αυτή θα είναι η μοίρα και της Ιντλίμπ και των άλλων περιοχών της Συρίας. Θα επιστρέψουν στην αγκαλιά της πατρίδας τους και θα γλυτώσουν από την τρομοκρατία και  από τα αφεντικά της τρομοκρατίας¨.

Ο Χασάν περιέγραψε πως η ρωσική διπλωματία και η αποτελεσματικότητα του συριακού στρατού ήταν οι παράγοντες που προκάλεσαν την επιστροφή στον έλεγχο της Δαμασκού, των τριών ¨περιοχών μείωσης έντασης¨  που είχαν στηθεί στα πλαίσια της διαδικασίας της Αστάνα στην οποία μετείχε και η Τουρκία.

Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε τίμημα
Ο Χασάν σχετικά με τις ομάδες που με την στήριξη των Τ.Ε.Δ. ελέγχουν το Άφριν, είπε το εξής : ¨Οι Σύριοι είτε με πολιτική διαδικασία , είτε με μια διαδικασία σταθεροποίησης, με πετυχημένο τρόπο θα αναλάβουν τον έλεγχο του Άφριν. Και όχι μόνο το Άφριν , την χώρα… Εάν δεν υπάρξει άλλη επιλογή και αν η κατάσταση οδηγηθεί σε αδιέξοδο, τότε ο στρατός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια¨.

Ο Χασάν είπε πως οι περιοχές μπορούν να καταληφθούνε ειρηνικά, αλλά εάν δεν υπάρξει όφελος από την πολιτική διαδικασία, υπογράμμισε πως θα χρησιμοποιηθεί βία και είπε πως ¨Ο συριακός λαός, στρατός και η κυβέρνηση είναι έτοιμοι να πληρώσουν το τίμημα¨.

Suriyeli general Afrin için konuştu: Gerekirse güç kullanarak alırız

8/11/2018

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΥΣΑΣ

Next Article

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.: ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *