Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ

0 σχόλια Share:

Σύριοι υποβάλλουν μηνύσεις κατά της κυβέρνησης του ΑΚΡ

Σύριοι υποβάλλουν μηνύσεις σε ευρωπαϊκό δικαστήριο ενάντια στην κυβέρνηση του ΑΚΡ, η οποία στηρίζει τους αντιπολιτευόμενους που λεηλατούν βιομηχανίες της χώρας και μεταφέρουν τον εξοπλισμό στην Τουρκία.

Συνδικάτα, βιομηχανίες, τουριστικά και εμπορικά επιμελητήρια της Συρίας υποβάλλουν μηνύσεις κατά της κυβέρνησης του ΑΚΡ, η οποία στηρίζει αυτούς που λεηλατούνε τις βιομηχανικές μονάδες της χώρας και μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, ο πρόεδρος των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Συρίας Φαρές Ελ Σιχάμπι δήλωσε πως στις 7 Μαρτίου υπέβαλε την σχετική καταγγελία στο Στρασβούργο.

Ο Σιχάμπι εστιάζοντας στον ρόλο της κυβέρνησης του Ερντογάν στην λεηλασία των βιομηχανικών μονάδων στο Χαλέπι και στην μεταφορά του εξοπλισμού τους στην Τουρκία από τους υποστηριζόμενους από το εξωτερικό άντρες της αντιπολίτευσης, είπε πως θέλει να ρίξει διεθνώς την μάσκα της τουρκικής κυβέρνησης.

¨Υπάρχουν ηχητικά και βίντεο¨

Ο Σιχάμπι είπε πως υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που δείχνουν τον ρόλο της κυβέρνησης του ΑΚΠ στην λεηλασία των βιομηχανιών αυτών, πως η μήνυση αυτή υποβλήθηκε σε συνεργασία με νομική οργάνωση που έχει πετύχει την καταδίκη σε ευρωπαϊκά δικαστήρια ατόμων Ισραηλινών αξιωματούχων όπως ο Αριέλ Σαρόν και ο Σιμόν Πέρεζ.

¨Θεωρούμε τον Ερντογάν χειρότερο από τον Σαρόν και τον Πέρεζ¨

Ο Σιχάμπι ανέφερε πως ¨Βλέπουμε τον Ερντογάν με χειρότερο μάτι από ότι τον Σαρόν και τον Πέρεζ¨, είπε πως δεν είναι μια δίκη κατά του τουρκικού κράτους, και ότι πολλά κόμματα και οργανώσεις της Τουρκίας δεν θεωρούνε σωστή την πολιτική της κυβέρνησης τους έναντι της Συρίας και στηρίζουν αυτήν την δίκη¨.

 Haber.sol.org 13/3/2013

Previous Article

ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *