Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακόμη και σε δεύτερο κύμα το Βέλγιο δεν θα πάρει ξανά σκληρά περιοριστικά μέτρα

No Comments Share:

Το Βέλγιο δεν θα εφαρμόσει ξανά σκληρά περιοριστικά μέτρα στην περίπτωση δεύτερου κύματος έξαρσης κορονοϊού, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών

…………….

Όπως δήλωσε ο υπουργός, Πίτερ Ντε Κρεμ στο δίκτυο VTM, «το πρώτο lockdown αντιμετώπισε την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε. Υπήρχαν ειδικές συνθήκες, αλλά δεν είχαμε ποτέ τις συνθήκες της Ιταλίας ή της Ισπανίας», συμπληρώνοντας πως «αν υπάρξει δεύτερο κύμα, τότε θεωρώ πως θα βρεθούμε σε μια διαφορετική κατάσταση. Αλλά πιστεύω πως μπορούμε να αποκλείσουμε την επιστροφή στη λήψη σκληρών μέτρων».

Το Βέλγιο, με πληθυσμό περίπου 11,5 εκατομμύρια κάτοικους, αποτελεί μία από τις χώρες της Ευρώπης με τους μεγαλύτερους αριθμούς κρουσμάτων κορονοϊού, έχοντας καταγράψει 57.092 κρούσματα και 9.280 θανάτους.

Από τα μέσα Μαΐου ωστόσο, άρχισε η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, ενώ στις 3 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση μεταξύ της κυβέρνησης και των τοπικών αρχών με οικονομικά και επιστημονικά επιτελεία, ώστε να σχεδιαστεί η περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών.

Sputnik  26/5/2020

Previous Article

Θράκη : Εκβιασμοί και τρομοκρατία σε βάρος Ελλήνων πολιτών & προσκυνημένοι στην Τουρκία μειονοτικοί βουλευτές…

Next Article

Επισκέψεις βουλευτών, ψευτομουφτήδων και άλλων στον Τούρκο πρόξενο – φωτογραφίες

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *