Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ…

No Comments Share:

Εμφανίστηκε το 10τροχο μεγάλο όχημα παντός εδάφους του Άραβα σεϊχη

Βίντεο σχετικά με το 10τροχο μεγάλο όχημα παντός εδάφους που ονομάζεται Νταμπιγιάν και παρήχθη ειδικά για τον σείχη Χαμάντ Μπιν Χαμντάν Ελ Ναχιγιάν που είναι μέλος της οικογένειας του εμιράτου του Αμπού Ντάμπι, διαδόθηκε στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τα όχημα αυτό έχει βάρος 24 τόνων, μήκος περίπου 11 μέτρων και παρήχθη πάνω στο σασί του στρατιωτικού φορτηγού Oshkosh M1075.

Έγινε γνωστό πως για να κινηθεί το τεράστιο αυτό όχημα , διαθέτει κινητήρα 15,2 λίτρων και 600 αλόγων της εταιρίας Caterpillar.

Αυτό που εντυπωσιάζει στην εξωτερική εμφάνιση του Νταμπιγιάν είναι πως η πρόσθια όψη του είναι από φορτηγό, η καμπίνα του είναι σαν το Jeep Wrangler Unlimited και ο πίσω προφυλακτήρας σαν το Dodge Dart. Τα φανάρια του οχήματος έχουν αντιγραφεί από το Ford Super Duty.

¨ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ¨

¨Ο σείχης Χαμάντ Μπιν Χαμντάν Ελ Ναχιγιάν που είναι γνωστός και ως ¨σεΐχης του Ουράνιου Τόξου¨, είναι γνωστό πως διαθέτει την πιο εντυπωσιακή συλλογή οχημάτων στον κόσμο. Στην συλλογή του σεΐχη υπάρχουν εκατοντάδες αυτοκίνητα και φορτηγά¨.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα του είναι και το βάρους 50 τόνων Dodge Power Wagon που είναι εξοπλισμένο με 4 κρεβατοκάμαρες. Το όχημα αυτό είναι 8 φορές μεγαλύτερο από το στάνταρτ μοντέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=xf9UJVDjgkM

https://tr.sputniknews.com/yasam/201903041038005020-abu-dabi-devasa-arazi-araci/

5/3/2019

Σχ: Την ίδια στιγμή οι ομοεθνείς του στην Παλαιστίνη, επιβιώνουν σε άθλιες συνθήκες…

 

Previous Article

¨Θα πας στην Συρία και θα αποκτήσεις χρήματα σπίτι, περιουσία¨…

Next Article

ΝΕΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *