Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΑΠΕΛΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

No Comments Share:

Η Σρι Λάνκα απέλασε 600 άτομα

Μεταξύ των 600 απελαθέντων υπάρχουν και 200 μουσουλμάνοι θρησκευτικοί λειτουργοί. Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την ημέρα του Πάσχα παίρνει μέτρα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Βαζιρα Αμπεϊβαρντένα, προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα δηλώνοντας πως ¨Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση στη χώρα, εξετάσαμε το σύστημα της βίζας και αποφασίσαμε να περιορίσουμε την πρακτική αυτή σχετικά με τους θρησκευτικούς λειτουργούς” .

Ανακοινώθηκε πως στόχος της πρακτικής αυτής, είναι να περιοριστεί ο εξτρεμισμός του ντόπιου πληθυσμού από αλλοδαπούς θρησκευτικούς λειτουργούς. Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως μετά από τις επιθέσεις, τα αλλοδαπής προέλευσης αυτά άτομα παρά το ότι είχε λήξει η βίζα τους δεν εξήλθαν της χώρας, με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από Μπαγκλαντές, Ινδία, Μαλδίβες και Πακιστάν. Ο υπουργός είπε πως υπάρχουνε πολλοί θρησκευτικοί φορείς και με αυτούς δεν υπάρχει κάποιο θέμα αλλά πλέον όπως δήλωσε “θα είναι πιο προσεκτικοί” . Μεταξύ των 600 απελαθέντων ατόμων υπάρχουν και 200 μουσουλμάνοι θρησκευτικοί λειτουργοί, ενώ  η Σρι Λάνκα τις προηγούμενες μέρες επέβαλαν και απαγόρευση της μπούρκας.

https://www.artigercek.com/haberler/sri-lanka-600-kisiyi-sinir-disi-etti
6/5/2019
Previous Article

Κάποιοι δεν αρκούνται στο πληκτρολόγιο-Μακεδονομάχος 2019

Next Article

Μεταφορά θωρακισμένων οχημάτων και οχημάτων ηλεκτρονικού πολέμου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *