Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H Γερμανία αρχίζει απελάσεις Σύριων

No Comments Share:

Η Γερμανία θα απελάσει Σύριους

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Ζεεχόφερ, δήλωσε πως κάποιοι Σύριοι θα απελαθούν. Σύμφωνα με την είδηση από την Deutsche Welle ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ, δήλωσε πως από την πρωτοχρονιά θα αρχίσουν απελάσεις προς τη Συρία.

Ο Ζεεχόφερ μιλώντας στην εφημερίδα Βild am Sonntag, είπε πως αποφάσισαν μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Μεταναστών, μετά από ενδελεχή έλεγχο των φακέλων να ανοίξει ο δρόμος για τις απελάσεις. Ο Ζεεχόφερ ανέφερε ότι υπάρχουν φάκελοι στους οποίους είναι δυνατόν να γίνουν απελάσεις και πρόσθεσε πως γνωρίζει οτι πρόκειται για έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο. Ο Ζεεχόφερ ανέφερε ότι η παρόλα αυτά οι απελάσεις είναι απαραίτητες και είπε πως “Αν δεν το κάνουμε αυτό, αυτό θα σημαίνει ότι στη Γερμανία μπορεί να γίνουν τα πάντα από κλοπή σε μαγαζί μέχρι δολοφονία ανθρώπου χωρίς να υπάρχει πιθανότητα απέλασης” . Ο υπουργός είπε πως “Στο κράτος δίκαιου μας τέτοια ανεκτικότητα δεν υπάρχει. Αυτοί οι οποίοι διαπράττουν βαριά αδικήματα ή καταπατούν το σύνταγμα μας πρέπει να εγκαταλείπουν τη χώρα μας”.

…..

Almanya, Suriyelileri sınır dışı edecek – Tr724     28/12/2020

Σχ. : Ακόμη και η Γερμανία που είναι πλούσιο κράτος έχει αποφασίσει να απελαύνει τους εγκληματίες. Στην Ελλάδα με τις αλλαγές που ψηφίστηκαν μία εβδομάδα πριν τις εκλογές έχει καταργηθεί η ποινή της δικαστικής απέλασης. Δηλαδή ενώ πριν κάποιος που καταδικαζόταν για κάποιο βαρύ αδίκημα,  υπήρχε η δυνατότητα δικαστικής απέλασης μετά την έκτιση της ποινής,  τώρα δεν υπάρχει αυτή η ποινή.

Υπάρχει μόνο η διοικητική απέλαση πού όμως είναι χρονοβόρα με δυνατότητες προσφυγής κλπ…

Previous Article

Ερντογάν για Ντεμιρτάς: ¨Υποστηρικτής της τρομοκρατίας με αίμα στα χέρια του¨

Next Article

75χρονος έπαθε έμφραγμα και πέθανε δύο ώρες μετά από τον εμβολιασμό…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *