Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γερμανίδα υπουργός Αμύνης: “Για την προσφυγική κρίση φταίει η Ρωσία- Να εφαρμόσουμε κυρώσεις” !!!

No Comments Share:

Υπουργός Αμύνης της Γερμανίας: Πρέπει να εφαρμοστούν κυρώσεις στη Ρωσία

Η υπουργός Αμύνης της Γερμανίας Αννεγκρετ Κραμπ Καρρενμπαουερ, ανέφερε πως πρέπει να εφαρμοστούν κυρώσεις κατά της Ρωσίας και κατηγόρησε την Τουρκία για παραπληροφόρηση των προσφύγων.
……
Μετέχοντας σε μία εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι και αναφερόμενη στην τελευταία προσφυγική κρίση στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, είπε πως πρέπει να εφαρμοστούν κυρώσεις κατά της Ρωσίας.  Η Κραμπ Καρρενμπαουερ, είπε πως “με τη Ρωσία έχουμε διάφορες οικονομικές σχέσεις. Τους εφαρμόσαμε κυρώσεις που δεν επιτρέπουν στη Ρωσία να κάνει ότι θέλει στην Ουκρανία. Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή πρέπει το ίδιο να σκεφτούμε και για το θέμα της Συρίας. Κάποιος πρέπει να πει στην Ρωσία τους ξέρουμε πολύ καλά το τι κάνει στην Συρία”.
Η Γερμανίδα υπουργός αναφερόμενη στην προσφυγική κρίση στα σύνορα τουρκίας-ελλάδας είπε πως οι δυνάμεις που φταίνε για αυτό είναι Καταρχήν το καθεστώς Άσαντ αλλά δυστυχώς με τη βοήθεια του Πούτιν και της Ρωσίας….είμαι πολύ χαρούμενη που η καγκελάριος εξετάζει εκ νέου την ιδέα για μία ασφαλή περιοχή.
……
Η Κραμπ Καρρενμπαουερ, κατηγόρησε την κυβέρνηση του κόμματος ΑΚΡ πώς εσκεμμένα παραπληροφορεί τους πρόσφυγες. Άλκης γιαννακάς τους παραπληροφορεί λέγοντάς τους πως τόσην ώρα είναι ανοιχτά και ότι πρακτικά μπορείτε να μπείτε στην Ευρώπη”. Ενώ η κατάσταση δεν είναι έτσι. Τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης είναι κλειστά. Για αυτό ενδιαφέρονται ιδιαίτερα η Βουλγαρία η Ελλάδα και η Frontex”

https://artigercek.com/haberler/almanya-savunma-bakani-rusya-ya-yaptirim-uygulanmali

4/3/2020

Σχ. Δεν χιόνισε και στα χιονοδρομικά και δεν μπορούν να  κάνουν σκι.

Μήπως φταίει και για αυτό η Ρωσία ; 😅😅😅. 

Πραγματικά για πόσο ηλίθιους μας έχουν….

Previous Article

Πρόεδρος τουρκικής βουλής: ¨Καταγγέλλω την απάνθρωπη στάση των ελληνικών αρχών που πυροβολούν με πραγματικά πυρά¨.

Next Article

Ερντογάν: Στην Ελλάδα δίνουν λεφτά και στήριξη, σε εμάς όχι”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *