Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το 71% των Γερμανών ενάντιοι σε οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία

No Comments Share:

 

Δημοσκόπηση που έγινε στην Γερμανία, έδειξε πως ο κόσμος εκεί σε ποσοστό 71% είναι ενάντιοι σε μια οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία.

Μετά από την πρόταση της Αντρέα Νάχλες- προέδρου των σοσιαλδημοκρατών και κυβερνητικού εταίρου για oικονομική βοήθεια προς την Τουρκία αν αυτό φανεί αναγκαίο, η κυβέρνηση απάντησε πως προς το παρόν δεν έχει τεθεί στην επικαιρότητα η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.

Η εφημερίδα Ντι Βελτ μέσω της εταιρίας δημοσκοπήσεων Τζιβέι, ρώτησε τους μετέχοντες στην έρευνα σχετικά με την πρόταση της Νάχλες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Deutsche Welle η έρευνα έγινε στο χρονικό διάστημα  20-21 Αυγούστου και μετείχαν σε αυτήν 5.051 άτομα. Το ερώτημα που τέθηκε στου μετέχοντες ήταν ¨Σε περίπτωση που η τουρκική κυβέρνηση υποχωρήσει, πρέπει η γερμανική κυβέρνηση να είναι έτοιμη να βοηθήσει την Τουρκία¨. Το 71% ήταν αρνητικοί στην βοήθεια προς την Τουρκία. Το 22% δήλωσαν πως βλέπουν θετικά την πρόταση της Νάχλες και το 7% ήταν οι αναποφάσιστοι.

To 46% των μελών του SDP βλέπουν θετικά μια τέτοια βοήθεια, ενώ το 42 % την βλέπουν αρνητικά.  Τα αντίστοιχα ποσοστά αυτών που εναντιώνονται στην οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία στα άλλα κόμματα είναι τα εξής : Πράσινοι 53%, Αριστερό κόμμα 67%, Χριστιανοδημοκράτες (το κόμμα της Μέρκελ) 69%, Ελεύθεροι Δημοκράτες 80% και Εναλλακτική για την Γερμανία 94%.

Almanların yüzde 71’i Türkiye’ye mali yardıma karşı

22/8/2018

Previous Article

BINTEO ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΚΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝΕ…

Next Article

ΕΚΘΕΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *