Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΒΙΑΣΜΟΥ !

0 σχόλια Share:

 

 

O βιαστής δέχτηκε να του βιάσουν την αδερφή του, το φρικτό παζάρι αποκαλύφθηκε

Στο Πακιστάν ο δράστης ενός βιασμού, δέχθηκε για να μην τιμωρηθεί, ο αδερφός του θύμτος να βιάσει την δική του κόρη. Τα σχτικά με τον βιασμό παζάρια αποκαλυφθηκαν και συνελήφθησαν 12 άτομα.

Στις 20 Μαρτίου στην πόλη Τομπά Τεκ Σινγκ της επαρχίας Πεντζάπ του Πακιστάν, συνέβη ένα περιστατικό βιασμού. Ο τοπικός τύπος έγραψε πως η οικογένεια του δράστη, επισκέφτηκε την οικογενεια του θυματος για να ζητήσει συγγνώμη και να επιτευχθεί η προσέγγιση.

Η οικογένεια του θύματος ως όρο για την συγχώρεση του δράστη, έθεσε το να δεχτεί  η άλλη οικογένεια, το κορίτσι του δράστη να βιαστεί από τον αδερφό του θύματος. Η οικογένεια του δράστη δέχθηκε αυτόν τον εμετικό όρο και ο ¨βιασμός-εκδίκησηη¨ τελέστηκε.  Αναφέρεται πως στο οικογενειακό συμβούλιο μετείχαν 12 άτομα και ότι ο βιασμός-εκδίκηση έγινε μια μέρα αργότερα, δηλαδή στις 21 Μαρτίου.

Καθώς μετά από το πρώτο περιστατικό του βιασμού δεν υπήρξε καταγγελία, ένας αστυνομικός αποκάλυψε το γεγονός.  Ο Σαουκάτ Αλή Τζαβέντ ενημέρωσε σχετικά τον διευθυντή του. Μετά από την αποκάλυψη του περιστατικού, συνελήφθησαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και η γυναίκα-θύμα του δεύτερου βιασμού.

https://www.sondakika.com/haber/haber-tecavuzcu-kendi-kiz-kardesine-tecavuz-edilmesini-10698283/

27/3/2018

Previous Article

ΣΥΡΙΑ : ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΚΛΑΔΟ ΕΛΑΙΑΣ¨ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *