Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

0 σχόλια Share:

Απίστευτη πρόταση σε θύμα βιασμού

Η Γκιουλνάζ από το Αφγανιστάν βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της. Με βάση τους αφγανικούς νόμους το δικαστήριο την έκρινε ¨ένοχη¨ και της υπέβαλε την εξής απίστευτη πρόταση : Ή παντρέψου τον βιαστή σου ή κάτσε 12 χρόνια φυλακή !

Η γυναίκα που βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της έχει τώρα στην αγκαλιά της και το μωρό του βιαστή της…

Η Γκιουλνάζ όσο και αν είπε πως αντιστάθηκε για να μην την βιάσει, την έριξαν στην φυλακή με την κατηγορία της πορνείας και τώρα περιμένει να τελειώσει η ποινή της έχοντας και στην αγκαλιά της το μωρό του βιαστή της. Η ανατριχιαστική πρόταση που έκαναν προς την νέα γυναίκα είναι πως αν παντρευτεί τον βιαστή της θα απελευθερωθεί. Η Γκιουλνάζ λέει πως καθώς δεν έχει άλλη επιλογή, θα αποδεχτεί αυτήν τη πρόταση και έτσι θα βγει από την φυλακή.

Η Γκιουλνάζ λέει πως μετά τη αποκάλυψη του βιασμού της, το περιβάλλον της δεν την στήριξε και ότι αισθάνεται τυχερή καθώς έτσι της δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Η Γκιουλνάζ αναφέρει πως στην πατρίδα της πολλές γυναίκες-θύματα βιασμών δολοφονήθηκαν διότι ¨σπίλωσαν τις κοινωνικές αξίες¨ ενώ η ίδια παντρευόμενη με τον βιαστή της διασώζει την τιμή της και θα μπορέσει έτσι και το παιδί της να έχει μια οικογένεια.

Η κατάσταση αυτή προκάλεσε διεθνείς αντιδράσεις.

……………..

Εφ. Ραντικάλ 24-11-2011


Previous Article

THE MUPPET SHOW !

Next Article

ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *