Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

40 βουρδουλιές επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο με άντρα…

No Comments Share:

“Μετανοώ, είναι δικό μου λάθος, έκανα λάθος”, φωνάζει με λυγμούς η άτυχη γυναίκα.
Τον νόμο στα χέρια τους, απονέμοντας… Δικαιοσύνη, όπως την έχουν αυτοί στο μυαλό τους, βάσει του νόμου της σαρία πήραν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, προκαλώντας για μία ακόμη φορά σοκ και αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Οι Ταλιμπάν πρόσθεσαν λοιπόν έναν ακόμη κρίκο στην φρικιαστική αλυσίδα των θηριωδιών τους, καθώς δεν δίστασαν να τιμωρήσουν με 40 βουρδουλιές μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Όσο για το έγκλημά της; Κατηγορήθηκε για «ανήθικη σχέση» με έναν άντρα, καθώς μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο…

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στο Facebook στις 13 Απριλίου όμως πιστεύεται ότι είναι από το τέλος του περασμένου έτους, σύμφωνα με το France 24.

«Μετανοώ, είναι λάθος μου», φωνάζει η γυναίκα με τη μπούργκα που κατηγορήθηκε από τους Ταλιμπάν για «ανήθικες σχέσεις» Ο νεαρός άντρας με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο συνελήφθη επίσης και κρατείτο σε κελί εκείνη την περίοδο που καταγράφηκαν οι εικόνες.

Το δικαστήριο των Ταλιμπάν στην επαρχία Obe συνέρχεται τρεις φορές την εβδομάδα, Τετάρτες, Πέμπτες και Παρασκευές, και ασχολείται με τις καταγγελίες που κάνουν οι κάτοικοι.

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-2407098/Video-Woman-beaten-Taliban-tribunal-phone-conversation-man.htmloy

sputniknews

 

Previous Article

H Σαουδική Αραβία κλείνει τουρκικά σχολεία στην επικράτεια της

Next Article

Μπλίνκεν : “Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν άμεσα την Τουρκία”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *