Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ -ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ !

0 σχόλια Share:

Εφ. Μπιργκιούν 1-6-2011

 

Εκνεύρισαν πολύ τον Κιλίτς του ΑΚΠ

Όταν η αρθρογράφος της εφημερίδας Ζαμάν Νουριγέ Ακμάν έθεσε στην επικαιρότητα το θέμα του συμβούλου του πρωθυπουργού που έχει τρεις συζύγους, προκάλεσε θυμό στο ΑΚΠ. Ο σύμβουλος Αλή Γιουκσέλ που είναι και πεθερός του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΠ και βουλευτή Σαμψούντας Σουάτ Κιλίτς, δηλώνει πως « Ο Θεός το επέτρεψε. Πρόθεση μου είναι να φτάσω τις τέσσερεις.

Η δημοσιογράφος Ακμάν έχοντας ως καλεσμένο στην εκπομπή της στις ειδήσεις του TRT τον Κιλίτς τον ρώτησε : ¨Ο πεθερός σας έχει τρεις συζύγους. Η σύζυγος σας ποιανής παιδί είναι ;¨ Ο Κιλίτς απάντησε λέγοντας πως «Η πεθερά μου πέθανε το 2005 και ήταν η πρώτη γυναίκα του πεθερού μου. Δεν θέλω να αναφερθούμε σε οποιοδήποτε σημείο της ιδιωτικής ζωής. Ως σύζυγο του πεθερού μου εγώ είχα γνωρίσει μόνο την πεθερά μου . Πέρα από εκείνην δεν γνώρισα καμμία.»

…………………………..

ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αποκαλύφθηκε ότι ο Αλή Γιουκσέλ που πριν λίγο καιρό διορίστηκε σύμβουλος του πρωθυπουργού έχει τρεις γυναίκες. Ο Αλή Γιουξέλ ο οποίος κατά τα έτη 1996-1999 ήταν πρόεδρος της οργάνωσης Milli Görüş στην Ευρώπη και είχε εκλεγεί ¨σεϊχουλισλάμης¨ στην Γερμανία, είχε δηλώσει πως πρόθεση του είναι να πάρει και τέταρτη σύζυγο.

Ο δημοσιογράφος Φεχμί Τσαλμούκ που δουλεύει στις εφημερίδες Μιλλί Γκαζέτε, Ακσάμ, Βακίτ και Τερτζουμάν στο βιβλίο του ¨Ανησυχία για τα κορίτσια¨ περιέχει συνέντευξη της 3ης συζύγου του Γιουξέλ, της Ντιλμπέρ Γιουξέλ. Η Ντιλμπέρ αναφέρει πως ¨Κάθε μέρα πάει σε μιαν από εμάς. Πάει με τη σειρά, η σειρά δεν ανατρέπεται¨, και στο ερώτημα σχετικά με την τέταρτη πιθανή σύζυγο λέει ότι «Αν πω να μην παντρευτεί θα τον αδικούσα. Ως κάποια που τον αγαπάει βέβαια δε θα ήθελα, με πληγώνει».

Ο Αλή Γιουξέλ σε δήλωση του που περιέχεται στο βιβλίο δήλωσε : ¨Αφήνοντας κατά μέρος τα συναισθήματα μου προσπαθώ να φέρομαι ισότιμα. Και το πετυχαίνω. Δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη του ανθρώπου…Ο Αλλάχ το επέτρεψε. Πρόθεση μου είναι να φτάσω τις τέσσερεις συζύγους, αλλά ποια θα είναι η μοίρα μου δεν μπορώ να ξέρω. Ο Αλλάχ ξέρει¨.

Σχόλιο : Στην φωτογραφία ο νέος σύμβουλος με τις …ενναλάξ  γυναίκες

 

Previous Article

TO ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ZIRAAT

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ¨ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ¨ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *