Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εγκάρδιες ευχές του Ταγίπ προς τους Χριστιανούς…

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  25/12/2020

Σε ανακοίνωση της η ΠτΔ ανακοινώνει το μήνυμα του Ταγίπ για τα Χριστούγεννα :

¨Συγχαίρω εγκάρδια τους χριστιανούς πολίτες για την περίσταση των Χριστουγέννων

Η χώρα στην οποία ζούμε, έχει υπάρξει για χιλιάδες χρόνια η χώρα των ειρηνικών, γαλήνιων και αξιόπιστων ανθρώπων και σπίτι για έναν αρχαίο πολιτισμό, στηριγμένο στην αγάπη και το σεβασμό ανεξάρτητα από θρησκεία γλώσσα, καταγωγή ή δόγμα. Εμείς ως μέλη αυτού του μοναδικού αρχαίο πολιτισμό θεωρούμε τις διαφορετικές κουλτούρες στην περιοχή μας ως απαράμιλλη ομορφιά και σπάνια κομμάτια του μωσαϊκού του πολιτισμού. Όπως ακριβώς ζήσαμε μαζί και ενωμένοι και αναπτύξαμε τη γη μας εντός των κρατών που ιδρύσαμε στην ιστορία, σήμερα και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις διαφορές μας ως πλούτο.

……

Εύχομαι τα Χριστούγεννα που γιορτάζονται από τους χριστιανούς πολίτες μας, διαφόρων δογμάτων, παραδόσεων και εκκλησιών του χριστιανισμού σύμφωνα με τα πιστεύω τους,  να οδηγήσουν στην ενδυνάμωση του κλίματος της ενότητας στην Τουρκία. Με αυτά τα αισθήματα και τις σκέψεις για μία ακόμη φορά συγχαίρω  τους χριστιανούς μας πολίτες και το σύνολο χριστιανικό κόσμο για τα Χριστούγεννα και τους εύχομαι ειρήνη, χαρά και ευμάρεια.¨

Πολύ σωστά ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλίδης παρέθεσε δύο πρόσφατα παραδείγματα της ¨αγάπης¨ της Τουρκίας προς τους Χριστιανούς.

Tην Αγία Σοφία και τον δολοφονημένο στην μέση του δρόμου Αρμένιο δημοσιογράφο Χραντ Ντινκ…

Previous Article

Μητσοτάκης : ¨Δαπανάμε χρήματα για εξοπλισμούς διότι γείτονάς μας είναι η Τουρκία και όχι η Δανία¨

Next Article

Προστασία των ατομικών δικαιωμάτων του ναρκέμπορα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. “Tην Αγία Σοφία και τον δολοφονημένο στην μέση του δρόμου Αρμένιο δημοσιογράφο Χραντ Ντινκ…”

    Η Αγία Σοφία έγινε τζαμί από μουσείο. Υπάρχουν δεκάδες άλλες εκκλησίες. Έλεος με την προπαγάντα σας. Για τον Ντινκ δεν έχω να πω τπτ. Προφανώς το θέμα δεν είχε να κάνει με το θρήσκευμα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *