Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ VIMEO ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

No Comments Share:

Η Vimeo, μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες βίντεο απαγορευμένη πλέον !

vim55

Ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως πόρταλ κοινοποίησης βίντεο το Vimeo, απαγορεύτηκε με δικαστική απόφαση (σχ. μεταφρ : Στην Τουρκία εννοείται). Πλέον από τις απογευματινές ώρες όσοι προσπαθούν να μπούνε σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μπορούν.

Η ιστοσελίδα Vimeo έκλεισε μετά από δικαστική απόφαση. Όσοι επιχειρούν να μπούνε, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μήνυμα που γράφει πως ¨με την υπ. αρ. 2014/23 απόφαση της 8/1/2014 του 10ου Πρωτοδικείου Κωνσταντινούπολης παρεμποδίστηκε η πρόσβαση¨, ενώ κάποιοι άλλοι δεν βλέπουν αυτήν την απόφαση αλλά η ιστοσελίδα δεν ¨φορτώνει¨.

Όσοι όμως αλλάξουν τις ρυθμίσεις DNS ή χρησιμοποιήσουν μεθόδους VPN μπορούν να εισέλθουν στην ιστοσελίδα δίχως πρόβλημα.

Η ιστοσελίδα Vimeo που ιδρύθηκε το 2004 από τους Τζακ Λόντβικ και Ζαχ Κλάιν στις ΗΠΑ το 2004 και στην οποία οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν τα βίντεο τους, είναι μια από τις 100 μεγαλύτερες ιστοσελίδες στον κόσμο.

Η ιστοσελίδα Vimeo είχε γίνει στόχο διότι ήταν μια από αυτές που πρόβαλαν βίντεο του Μουσταφά Ερντογάν-αδερφού του πρωθυπουργού Ερντογάν

Haber.sol.org 9/1/2014

 

Previous Article

ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΕ 7 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Next Article

ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *