Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ – ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια Share:

To αμερικανικό κογκρέσο ψήφισε τροπολογία που καταγγέλλει τον ¨καβγά¨ στην Ουάσιγκτον

Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της βουλής των Αντιπροσώπων, αποδέχτηκε κείμενο που καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν διαδηλωτές κατά την επίσκεψη του προέδρου της δημοκρατίας Ερντογάν στην Ουάσιγκτον.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στην βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι και o πρόεδρος της αντίστοιχη ομάδας των Ρεπουμπλικάνων Στένι Χόγιερ, μετά από την επίθεση των φρουρών του Ερντογάν στους διαδηλωτές, ετοίμασαν ένα κείμενο που καταγγέλλει αυτή την επίθεση και κάνει έκκληση για την προσαγωγή των υπευθύνων στην δικαιοσύνη.

Τα κείμενο αυτό συζητήθηκε στην επιτροπή και εγκρίθηκε.

Στην συνεδρίαση της επιτροπής απευθύνθηκαν σκληρές κατηγορίες κατά του Ερντογάν και των φρουρών του.

Στις συζητήσεις που έγιναν αναφέρθηκε πως για τα γεγονότα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη η τουρκική κυβέρνηση, που οι εμπλακέντες στην επίθεση φρουροί πρέπει να προσαχθούν στην δικαιοσύνη, πως όσοι βρίσκονται στις ΗΠΑ πρέπει να απελαθούν και όσοι βρίσκονται εκτός ΗΠΑ θα πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος τους στις ΗΠΑ.

Ο βουλευτής Γκρέγκορι Μεξ είπε: ¨ Κάποιοι στην Τουρκία επιτίθενται στις ελευθερίες. Και τώρα πιστεύεται πως αυτοί μεταφέρουν αυτό το περιβάλλον πίεσης στην κοιτίδα της παγκόσμιας δημοκρατίας στην Ουάσιγκτον. Ειρηνικοί διαδηλωτές δέχτηκαν επίθεση από θρασύδειλους. Στα βίντεο που εμφανίστηκαν διακρίνεται ο Ερντογάν  να παρατηρεί τα επεισόδια από το όχημα του και χωρίς να παρέμβει απομακρύνθηκε, δίνοντας έτσι την παθητική του έγκριση. ¨

¨Υπήρχε ένα σχετικά αποδεκτό επίπεδο δημοκρατίας¨

Ο βουλευτής Ντάνα Ροχραμπάχερ, υποστήριξε πως οι φρουροί επιτέθηκαν σε ανθρώπους που εξέφραζαν τις απόψεις τους και αντιδρούσαν στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Ο Ροχραμπάχερ συνέχισε λέγοντας: ¨Εάν πιστεύουν πως  μπορούν να επιτίθενται σε ανθρώπους που εκφράζουν τις απόψεις τους, τότε δεν πρέπει να μπαίνουν στις ΗΠΑ. Η Τουρκία από παλιά είχε ένα σχετικά αποδεκτό επίπεδο δημοκρατίας¨.

……………….

Washington’daki ‘kavga’yı kınayan ABD kararı yolda

25/5/2017

Σχ: Για όσους θέλουν να θυμηθούν τι έκαναν οι πραιτωριανοί του Ταγίπ…

 

Previous Article

ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ… ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Γιλντίζ έρχεται στην Θράκη για ιδιωτική επίσκεψη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *