Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τηλεφώνημα Πούτιν -Ερντογάν

No Comments Share:

Έγινε το τηλεφώνημα Πούτιν – Ερντογάν: Τι συζητήθηκε για το Ιντλίμπ

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε, όπως και αναμενόταν, η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την κατάσταση στο Ιντλίμπ.
Τηλεφωνική επικοινωνία για την κατάσταση στο Ιντλίμπ της Συρίας είχαν το απόγευμα της Παρασκευής οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τουρκικής προεδρίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στη συριακή επαρχία, με τον πρόεδρο Ερντογάν να διαμηνύει ότι η εφαρμογή της συμφωνίας του Σότσι αποτελεί κλειδί για τη διευθέτηση της κρίσης.

Ερντογάν: Θα παραμείνουμε στο Ιντλίμπ, όσο η Συρία συνεχίζει την «επίθεση βίας»
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη εγκράτειας του συριακού κυβερνητικού στρατού στο Ιντλίμπ, με στόχο την αποτροπή μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή.

Οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους σ’ όλες τις προηγούμενες συμφωνίες για τη Συρία, κατέληξε η τουρκική ανακοίνωση.

Ερντογάν: Η Τουρκία θα παραμείνει στο Ιντλίμπ
Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών έλαβε χώρα, λίγες ώρες μετά τις νέες δηλώσεις του Ερντογάν, ο οποίος έστειλε μήνυμα για την παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στην επαρχία Ιντλίμπ, στη βόρεια Συρία.

«Δεν θα αποχωρήσουμε από το Ιντλίμπ, μέχρι το καθεστώς να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των πληθυσμών της επαρχίας. Αυτή είναι η μόνη προϋπόθεση για τον τερματισμό των εχθροπραξιών» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

………..

Sputnik  21/2/2020

Previous Article

Βίντεο- αποτυχημένη προσπάθεια κατάρριψης Su-24

Next Article

Ρωσική εφημερίδα: ¨Η Τουρκία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *