TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TÜRGEV = ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Nα οι δραστηριότητες του TÜRGEV για το οποίο λέχθηκε πως ¨μπήκε στην καρδιά του κόσμου¨ : Όπου κι αν ψάξεις…

erdogan_turgev_625-jpg20150225123310 

Ο πρόεδρος Ερντογάν και ο γιός του ο Μπιλάλ Ερντογάν σήμερα με ένα μεγάλο σόου εγκαινίασαν 8 εστίες του TÜRGEV. Εμείς λοιπόν καταρτίσαμε για εσάς την γενεαλογία του TÜRGEV…

Το ίδρυμα Υπηρεσιών προς την Νεολαία και την Εκπαίδευση Τουρκίας (TÜRGEV), που το όνομα του δεν είχε ακουστεί και ιδιαίτερα μέχρι την αστυνομική επιχείρηση της 17 έως 25 Δεκεμβρίου, μετά από την επιχείρηση εκείνη θα απασχολούσε επί μακρόν την επικαιρότητα στη χώρα.

Έγινε γνωστό πω το TÜRGEV με την ίδρυση του άρχισε να δέχεται μια βροχή από ¨δωρεές¨ εκτάσεων από δήμους που ανήκαν στο ΑΚΡ, ενώ ταυτόχρονα μεγάλα αφεντικά έναντι των διαγωνισμών που έπαιρναν, έκαναν μεγάλες δωρεές χρημάτων στο ίδρυμα αυτό.

Μερικά από τα πεπραγμένα του TÜRGEV για το οποίο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν δήλωσε πως ¨Το TÜRGEV με τις προσεκτικές του εργασίες μπήκε στην καρδιά του κόσμου¨ είναι οι εξής :

Σε βίντεο που εμφανίστηκε μετά από την επιχείρηση της 17/12 εμφανίζεται ο Αχμέτ Μουράτ Οζίς-ειδικός απεσταλμένος του Ριζά Σαρράφ, να παραδίδει στο TÜRGEV δύο τσάντες γεμάτες με χρήματα.

bilalerdogansol1_0

Μετά από την ανακάλυψη πως έγινε κατάθεση 99.999.990 $ σε λογαριασμό του  TÜRGEV που δεν είχε δηλωθεί στην MASAK, είχε αναφερθεί πως τα χρήματα προέρχονταν από τον Σαουδάραβα Γιασίν Ελ Καντί που το όνομα του φέρεται να ήταν στην λίστα αυτών που θα συλλαμβάνονταν στο δεύτερο κύμα της επιχείρησης κατά της διαφθοράς.

Mια από τις πράξεις του TÜRGEV που αποκαλύφθηκαν με την επιχείρηση κατά της διαφθοράς της 17ης Δεκεμβρίου, ήταν η απόδοση σε αυτό κτιρίου που είχε κτίσει σε προστατευόμενη περιοχή ο δήμος Φατίχ. Το αποδοθέν για 25 χρόνια κτίριο έγινε εστία.

Είχε αποκαλυφθεί πως έναντι της έγκρισης 46 αρχιτεκτονικών σχεδίων στο Μπακίρκιοϊ, δόθηκε στο TÜRGEV μια έκταση 20 στρεμμάτων στο Κιουτσουκμπακάλκιοϊ. Απέναντι σε αυτούς τους ισχυρισμούς ο Αλή Αγάογλου είχε προσπαθήσει να υπερασπιστεί την εταιρία του λέγοντας ¨Εάν μια τέτοια έκταση δόθηκε , τότε την μάνα αυτού που έδωσε, την  μάνα αυτού που πήρε και την μάνα αυτού που λέει ότι έδωσε….¨

Όπως όλοι οι δήμοι του ΑΚΡ έτσι και ο δήμος του Εσενγιούρτ, χάρισε μια έκταση στο TÜRGEV. Το κτίριο που παραχωρήθηκε για 25 χρόνια βρίσκεται μπροστά ακριβώς από το μέγαρο γάμων του δήμου Εσενγιούρτ και μάλιστα βρίσκεται στο πιο ωραίο σημείο της λεωφόρου Αχμέτ Αρίφ.

Έγινε γνωστό πως ο Μεχμέτ Φατίχ Σαράτς που έγινε γνωστός με την φράση ¨Ελα Φατίχ¨ που ακουγόταν στα ηχητικά της επιχείρησης κατά της διαφθοράς, κατέθεσε 1 εκ. λίρες στο TÜRGEV. Συζητήσεις προκλήθηκαν για το τι ήταν αυτό που χάριν του οποίου έγινε αυτή η ¨δωρεά¨.

Αποκαλύφθηκε επίσης πως ο Εγιούπ Έρογλου που ήταν υποψήφιος δήμαρχος στην Τοκάτη με το ΑΚΡ, παραχώρησε δημόσια έκταση στο TÜRGEV, με αντίτιμο την υπόσχεση πως αυτός θα είναι ο υποψήφιος.

Ο δήμος του Σαχίνμπεϊ του Γκαζιάντεπ παραχώρησε δωρεάν στο ίδρυμα αυτό δύο οικόπεδα συνολικού εμβαδού 23.500 τ.μ.

Haber.sol.org  25/2/2015

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

Ο ΛΟΧΙΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *