Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TRT KAI KATANOMH ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

0 σχόλια Share:

Το TRT ¨όπως του ζητήθηκε¨ : Ο χρόνος που παραχωρήθηκε για τον Ερντογάν μεγαλύτερος από το σύνολο της αντιπολίτευσης

Το TRT που είναι επιφορτισμένο για τις δημόσιες εκπομπές, στο χρονικό διάστημα 2013-2016 παραχώρησε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν χρόνο μεγαλύτερο από τον συνολικό χρόνο που έδωσε στα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το TRT που ιδιαίτερα στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών βρέθηκε στο στόχαστρο για τον χρόνο που παραχωρούσε στο ΑΚΡ και στον Ερντογάν, τελευταία σε αναφορά για την Πορεία Δικαιοσύνης του ηγέτη του CHΡ Κιλιτσντάρογλου , είχε χρησιμοποιήσει την φράση ¨δήθεν Πορεία Δικαιοσύνης¨

Σύμφωνα με την είδηση του Σινάν Ταρτάνογλου από την εφημερίδα Τζουμχουριέτ, απαντήθηκε στην βουλή η ερώτηση που είχε υποβάλλει ο βουλευτής του CHP Αττίλα Σερτέλ σχετικά με τους χρόνους ζωντανών συνδέσεων και ειδήσεων που παραχώρησε στους πολιτικούς ηγέτες το TRT στα έτη 2013-2016.

To 2013 που ο Ερντογάν ήταν πρωθυπουργός έγιναν 134 ώρες και 36 λεπτά ειδήσεων για αυτόν και 120 ώρες και 6 λεπτά ζωντανών μεταδόσεων. Για τον Αχμέτ Νταβούτογλου όταν ήταν πρωθυπουργό το 2015 έγιναν 101 ώρες και 58 λεπτά ειδήσεων και 126 ώρες και 29 λεπτά ζωντανών συνδέσεων.

Στο 2015 το TRT για τον Ερντογάν δημοσίευσε 5.574 ειδήσεις και για τον Νταβούτογλου 5.163. Στην ίδια χρονιά το TRT για τα κόμματα CHP, MHP και  HDP  δημοσίευσε συνολικά 5.552 ειδήσεις.

Το TRT στις οθόνες του έκανε το 2015 2.463 ειδήσεις για τον ηγέτη του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, 1861 για τον ηγέτη του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί και 1.228 ειδησεις για τους αναπληρωτές προέδρους του HDP Σελαχαττίνν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουξεκντάγ.

Σε ένα διάστημα 4 ετών δόθηκαν δημοσιεύσεις 1356 ωρών στο ΑΚΡ, ενώ στο σύνολο της αντιπολίτευσης συνολικά 308 ώρες!

…………………

http://www.diken.com.tr/trt-istendigi-gibi-erdogana-ayrilan-sure-muhalefetin-toplamindan-fazla/

6/7/2017

Previous Article

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΙΨΑΛΩΝ

Next Article

ΤΟ DEB ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *