Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TAMAM- ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

 

Ρόιτερς : Το ΤΑΜΑΜ ένωσε Κούρδους και Τούρκους

Οι εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις του ¨ΤΑΜΑΜ¨ που έγιναν μετά από την δήλωση του κομματικού ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν ¨Εάν ο κόσμος μας πει ταμαμ, εμείς θα αποσυρθούμε¨, είναι στην επικαιρότητα του παγκόσμιου τύπου. Το Ρόιτερς σχολίασε πως το ΤΑΜΑΜ αποτέλεσε μια σπάνια στιγμή ενότητας της αντιπολίτευσης στην Τουρκία¨.

Το Ρόιτερς στην είδηση του αναφέρει πως ¨Στην Τουρκία όπου τα παραδοσιακά ΜΜΕ ξεχειλίζουν με ειδήσεις γύρω από τον Ερντογάν και τους υπουργούς του, τα σόσιαλ μίντια έχουν καταστεί μια βασική αντιπολιτευτική πλατφόρμα. Οι 2-3 ομιλίες που κάνει ημερησίως ο Ερντογάν μεταδίδονται όλες ζωντανά από τα μεγάλα κανάλια, στα οποία υπάρχει πολύ λίγος ή και καθόλου χώρος για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μια σπάνια αντιπολιτευτική στιγμή

Σύμφωνα με την μετάφραση που δημοσιεύτηκε στην Gazete Duvar, το Ρόιτερς αναφέρει πως ¨Το ΤΑΜΑΜ υπήρξε μια σπάνια αντιπολιτευτική στιγμή στην οποία ενώθηκαν τα μεγάλα κόμματα. Το σχετικό χασντάγκ στήριξε η κουρδική αντιπολίτευση. Σπάνια μπορούν οι Κούρδοι πολιτικοί και βρίσκουν κοινό έδαφος με τους Τούρκους εθνικιστές.

Το Ρόιτερς στην είδηση του παραθέτει απόψεις στελεχών της αντιπολίτευσης για τα τουίτ ΤΑΜΑΜ, όπως και τις αντιδράσεις σε αυτό από το μέτωπο του ΑΚΡ. Για τον Ερντογάν σχολιάζει λέγοντας πως ¨Είναι ο πιο λαϊκιστής και διασπαστής πολιτικός της πρόσφατης ιστορίας της Τουρκίας¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/971437/Reuters__T_A_M_A_M__Kurtler_ile_Turkleri_birlestirdi.html

9/5/2018

Previous Article

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Next Article

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.