Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

No Comments Share:

Το Ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία τερμάτισε τις δραστηριότητες του στην Τουρκία

Το ίδρυμα που ίδρυσε ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος είχε στοχοποιηθεί τελευταία με την αστυνομική επιχείρηση κατά του Κουλτούρα Ανατολίας, που μεταξύ τω ιδρυτών του ήταν και ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Οσμάν Καβάλα.

Ο ΠτΔ Ερντογάν είχε δηλώσει τα εξής : ¨Αυτοί που εξύψωσαν τους βανδάλους του πάρκου Γκεζί, μετά από αυτό μας κατηγορούσαν με ανοησίες. Μπορείτε να το φανταστείτε ;  (Εννοώντας τον επιχειρηματία Οσμάν Καβάλα). Ένα άτομο το οποίο στα γεγονότα Γκεζί, αποτελούσε πηγή χρηματοδότησης των τρομοκρατών. Αυτή την στιγμή είναι μέσα. Ποιος κρύβεται πίσω του; Ο διάσημος Ούγρο-Εβραίος Σόρος.  Ο άνθρωπος  αυτός με τα πολλά χρήματα που έχει, τα ξοδεύει ώστε παγκοσμίως να διασπά και διαιρεί τα έθνη, διαμέσου κάποιων που διορίζει. Στην Τουρκία λοιπόν ο εκπρόσωπος του, είναι ένα άτομο πλούσιο λόγω πατέρα που με αυτές τις δυνατότητες διαιρεί και κομματιάζει την χώρα, μάλιστα σε αυτά τα τρομοκρατικά γεγονότα παρείχε κάθε είδους στήριξη. Τώρα είναι μέσα….¨
Η πλήρης ανακοίνωση του ιδρύματος Ανοιχτή Κοινωνία έχει ως εξής: Το ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία συστάθηκε το 2008 και άσκησε όλες τι δράσεις του κατ΄εφαρμογή των νόμων της Τουρκικής Δημοκρατίας. Οι δράσεις του έχουν ελεγχθεί τακτικά από το υπουργείο Εσωτερικών και την Γενική Διεύθυνση Βακουφίων.

Στο σημείο που φτάσαμε σήμερα, το Δ.Σ. του ιδρύματος Ανοιχτή Κοινωνία, κατ΄εφαρμογή του άρθρου 16 του Μνημόνιου Λειτουργίας του,  πρότεινε στην Διαχειριστική Επιτροπή του τον τερματισμό όλων των δραστηριοτήτων του ιδρύματος.

Στο Μνημόνιο του Ιδρύματος αναφέρεται πως  ¨Αν γίνει αντιληπτό πω δεν θα υπάρχει όφελος από την συνέχιση του ιδρύματος ή οι καταστάσεις καθιστούν αδύνατες τις υπηρεσίες και του σκοπού του ιδρύματος … τότε αποφασίζεται η διάλυση του ιδρύματος.

Η Διαχειριστική Επιτροπή με την σκέψη πως ¨Τις τελευταίες μέρες η ένταση των έωλων και άμετρων κατηγοριών σε βάρος του ιδρύματος, κατέστησαν αδύνατη την συνέχιση των περαιτέρω δραστηριοτήτων του¨ ενέκρινε την παραπάνω πρόταση.

Το συντομότερο δυνατό θα γίνει η προσφυγή στο αρμόδιο δικαστήριο για τον τερματισμό των δραστηριοτήτων του ιδρύματος και την νομική του διαγραφή.

……………….

Açık Toplum Vakfı, Türkiye’deki faaliyetlerine son verdi

26/11/2018

Σχ: Άντε και στα δικά μας !

Αλλά με ποιόν θα γίνουν αυτά ;

Με τον Κούλη ή με τον Αλέξη; …

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΤΙΣΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΤΟYΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

Next Article

ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, AΛΛA…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *