Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αποδομώντας την τουρκική προπαγάνδα στην Συρία.

0 σχόλια Share:

 

“Όσοι παρακολουθούν αυτήν τη σελίδα, αντιλαμβάνονται πως είναι αρκετά αξιόπιστη ως πηγή. Επομένως, ας ξεκαθαρίσουμε τι πραγματικά συνέβη σήμερα, ύστερα από τον ισχυρισμό του τουρκικού στρατού ότι έπληξε 21 συριακούς στόχους.

Σήμερα, λοιπόν, 8 όλμοι των 122 mm προσγειώθηκαν στην πόλη Kafroma χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά, τραυματισμός ή απώλεια σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό του Συριακού Αραβικού Στρατού (#SAA).

12 βολές πυροβολικού προσγειώθηκαν σε άδειες εκτάσεις και διεσπάρησαν στο πεδίο της μάχης, χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά, τραυματισμός ή απώλεια σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό του SAA.

Το τουρκικό πυροβολικό και τα MLRS όντως βάλλουν, αλλά ο πιο αξιοσημείωτος στόχος τους, τον οποίον δεν κατάφεραν να προσβάλλουν, ήταν ένα διερχόμενο πολιτικό λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο Μ5 που συνδέει το Χαλέπι με την Δαμασκό.

Μην αφήνετε τους τουρκικούς ισχυρισμούς να σας εξαπατήσουν. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, ο Recep Tayyip Erdoğan μοιάζει με τύμπανο, δυνατό και συχνά ενοχλητικό, αλλά κενό εσωτερικά.

Τέλος, τονίζουμε πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη πυρός γύρω από το #Idlib από αυτή που ο SAA αξιοποιεί. Μέχρι στιγμής, χρησιμοποιείται μόνο η δύναμη πυρός που απαιτείται και όχι η συνολική διαθέσιμη. Οι Τούρκοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και έχουν ακόμα υπ’όψιν τους αφ’ενός ότι ο SAA διαθέτει δύναμη πυρός επί του πεδίου, ικανή να εξαλείψει όλους τους στόχους του, αφ’ετέρου πως, από στρατιωτικής απόψεως, δεν έχουν το πάνω χέρι (σ.σ. οι Τούρκοι).

Δεν υποτιμούμε επ’ ουδενί την τουρκική κατοχή (σ.σ. των συριακών εδαφών) και την υποστήριξη που παρέχει η Τουρκία στους τρομοκράτες, ούτε αποκαλύπτουμε κάποια ευαίσθητη πληροφορία. Σας δίνουμε κυρίως μια ιδέα για την αναντιστοιχία μεταξύ των τουρκικών ισχυρισμών και της πραγματικότητας.

Πηγή: Syrian Arab Army
Μετάφραση: Ιωάννης Φριτζαλάς

Previous Article

Βίντεο-Σφαλιάρα και βρισιές στον Αφγανό μετανάστη στην Τουρκία…

Next Article

Tούρκος συνταγματάρχης σκοτώθηκε στην Λιβύη από πυρά δυνάμεων του Χαφτάρ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *