Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο δολοφόνος ήταν ελεύθερος, αλλά μόλις μίλησε για την περιουσία του Ερντογάν…

0 σχόλια Share:

Αστραπιαία προφυλάκιση για τον κατηγορούμενο της υπόθεσης Εργκένεκον που περιέγραψε την περιουσία της οικογένειας Ερντογάν

Αναφέρεται πως ο Σεμιχ Τουφαν Γκιουλαλται πού είναι εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση Εργκένεκον μετά από τις δηλώσεις που έκανε για την ΜΙΤ, τον Περιντσεκ και τον ΠτΔ Ερντογάν, προφυλακίστηκε.

Ο Γκιουλαλται από το κανάλι του στο YouTube με βίντεο που ανέβασε στις 17 Μαΐου, υποστήριξε πως την εντολή για τον θάνατο στη φυλακή του πρώην στελέχους της ΜΙΤ Κασιφ Κοζινογλου, την είχε δώσει ο Περιντσέκ.
Επίσης σε ένα άλλο βίντεο που ανέβασε στις 30 Μαΐου, προέβη σε διάφορους ισχυρισμούς σχετικά με την περιουσία του προέδρου Ερντογάν και της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με την είδηση από το Tr724 , μετά από αυτές τις δύο ανακοινώσεις του, ο Γκιουλαλται, προφυλακίστηκε αστραπιαία.

Στις 17 Μαΐου σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι που φέρει το όνομά του στο YouTube είχε υποστηρίξει τα εξής : Ο Κοζινογλου πέθανε στο κελί του Χασάν Αττίλα Ουγουρ, εκεί δηλητηριάστηκε. Και κανείς δεν ανέκρινε τον Χασάν Ατίλλα Ουγουρ. Τι συνέβη, τι έβαλες αυτό τον άνθρωπο να γράψει και τον έδωσες στον Περιντσέκ; Γιατί μετά από την δημοσίευση για τον Περιντσέκ, αυτός ο άνθρωπος δηλητηριάστηκε; Πώς ξαφνικά συνέβη και αυτό το κομάντο με μπόι 1,95 έπαθε ξαφνικά έμφραγμα και πέθανε; Ποιος ήταν ο φύλακας που κατάγεται από το Μαράς και έβαλε μέσα στις φυλακές, το φάρμακο που προκάλεσε το έμφραγμα; Εμείς τα ξέρουμε όλα αυτά”

Ο Σεμιχ Τουφαν Γκιουλαλται σε ένα άλλο βίντεο που κοινοποίησε στις 30 Μαΐου μιλούσε για την περιουσία του Ερντογάν και της οικογένειάς του.
Είναι γνωστό πως ο Σεμιχ Τουφαν Γκιουλαλται ήταν ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας του πρώην Προέδρου της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ακίν Μπιρνταλ. Συνελήφθη στις 2/6/1998. Καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης, σχετικά με την ένοπλη επίθεση στον Μπιρνταλ, για την σύσταση της παράνομης ένοπλης οργάνωσης Τουρκικές Ταξιαρχίες Εκδίκησης αλλά μετά από 4,5 χρόνια αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και αργότερα ίδρυσε το κόμμα Εθνικής Ενότητας.
…..
Στις 22 Ιανουαρίου 2008 κατά το τέταρτο κύμα της επιχείρησης της έρευνας Εργκένεκον συνελήφθη και δικάστηκε ως μέλος ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης.

 

Ahval  2/6/2020

Σχ. : Όντως καταδικασμένος για τέτοια αδικήματα αποφυλακίστηκε πολύ σύντομα,μέσα σε  4,5 χρόνια. Αλλά μόλις καταφέρθηκε δημόσια με επιχειρήματα κατά του Ερντογάν αμέσως γύρισε στη φυλακή…

Previous Article

¨Θρασεία¨ λέει η δήλωση Φλώρου…

Next Article

Φωτογραφίες των φονιάδων του Μπαρίς Τσακάν που έκανε το ¨έγκλημα¨ κι άκουγε κουρδική μουσική….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *