Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ (IZMIT)

No Comments Share:

 

Έγιναν τα εγκαίνια της πεζογέφυρας ¨Δρ. Σαδίκ Αχμέτ¨ μετά από πρόταση του παραρτήματος Νικομήδειας (Izmit) του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοτζάελι.

Στις 12/12/2017 μετά από πρόταση του παραρτήματος Νικομήδειας  του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και με απόφαση του δήμου Κοτζάελι, έγινε η τελετή εγκαινίων της πεζογέφυρας ¨Δρ. Σαδίκ Αχμέτ¨,  που βρίσκεται στην λεωφόρο Βιομηχανικής Περιοχής Κοτζάελι και συνδέει το Outlet Center με το εμπορικό κέντρο Burda.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ-συζύγου του μεγάλου ηγέτη των Τούρκων της Δ/Θράκης και επιτίμης προέδρου του κόμματος DEB, Χουσείν Ακσόι-νομάρχη Κοτζάελι, Νεβζάτ Ντογάν-δήμαρχος Νικομήδειας… .

………………….

Μιλώντας στην εκδήλωση η Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ είπε: ¨Βιώνω μια πολύ σημαντική μέρα. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς το παράρτημα Νικομήδειας  του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και προς τον δήμαρχο μας. Εγω βλέπω πως  ο Σαδίκ Αχμέτ ζει. Υπάρχει η Τουρκική Δημοκρατία και ας υπάρχει αιώνια. Οι εκεί ευρισκόμενοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης θα συνεχίσουν να ζούνε αιώνια. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας κατά το ταξίδι του την Ελλάδα, έδειξε το μεγαλείο της Τουρκίας. Υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των εκεί αδικουμένων ανθρώπων. Ο Σαδίκ Αχμέτ ήταν ένας ηγέτης πολύ πιστός στον αγώνα. Εμείς αυτόν τον αγώνα ορκιστήκαμε να τον υπηρετήσουμε.¨

……………………

Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο δήμαρχος του Κοτζέλι Ιμπραήμ Καραοσμάνογλου που είπε: ¨Αυτό το ωραίο έργο με αυτό το όνομα κέρδισε μια ξεχωριστή ομορφιά. Εμείς συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα για έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο. Ο αείμνηστος Αχμέτ Σαδικ ήταν ένας μαχητής αδερφός μας. Με την προσωπικότητα και την ταυτότητα του, δεν υπέκυψε στην τυραννία, ήταν ένα υπόδειγμα προσωπικότητας. Ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης που πάντα θα είναι παράδειγμα¨.

…………………

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/drsadik-ahmet-ust-gecidi-torenle-acildi.html

15/12/2017

Previous Article

23/12/562 — ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Next Article

TO ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *