Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !

No Comments Share:

Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν την έφοδο στα γραφεία του HDP στην Κωνσταντινούπολη και ποιοι έδωσαν την εντολή ;

page_hdp-istanbul-il-binasina-baskin-yapanlar-kimdi-emri-kim-verdi_626071177
¨Αυτοί οι οποίοι χτες έκαναν έκκληση για την Σκοπιά Δημοκρατίας, στη μέρα που τέλειωσε η Σκοπιά Δημοκρατίας έκαναν έφοδο στο κόμμα μας¨.
Στην ανακοίνωση διοικούντων του HDP κατά της αστυνομικής εφόδου που έγινε στα γραφεία του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη, ερωτάται ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης ποιοι ήταν οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο και ο υπουργός εσωτερικών το ποιος έδωσε την εντολή για την έφοδο.
Διαμαρτυρία υπήρξε σήμερα μπροστά στα γραφεία για την έφοδο που έκανε η αντιτρομοκρατική Κωνσταντινούπολης στις 02:40 στα γραφεία του HDP.


Στην ανακοίνωση μετείχαν οι αναπληρωτές πρόεδροι του HDP-Κωνσταντινούπολης Αϊσέλ Γκιουζέλ και Ντογάν Ερμπάς, ο Γενικός Αναπληρωτής Πρόεδρος Σαρουχάν Ολούτς και ο πρόεδρος του κόμματος EMEP-Κωνσταντινούπολης Γκιουβέν Γκερτσέκ.

Οι διοικούντες του HDP ανέφεραν πως η αστυνομική έφοδος έγινε δίχως να ενημερωθούνε οι διοικούντες του κόμματος και οι δικηγόροι τους, πως έγινε με σπάσιμο της πόρτας και ότι ήταν μια παράνομη έφοδος.  Ακολούθως έκαναν έκκληση προς την νομαρχία Κωνσταντινούπολης να ανακοινώσει ποιοι έκαναν την έφοδο και προς το υπουργείο εσωτερικών να πει ποιος έδωσε την εντολή. Οι διοικούντες του HDP ανέφεραν πως θα υποβάλλουν μηνύσεις.

Αναπληρωτής Πρόεδρος : Πραξικόπημα στην δημοκρατία

Η Αϊσέ Γκιουζέλ ανέφερε πως μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7, βρίσκονται αντιμέτωποι με κάθε είδους πραξικόπημα και είπε πως ¨Η σημερινή ανομία δεν στρέφεται μόνο κατά του κόμματος μας αλλά είναι ένα πραξικόπημα κατά της ειρήνης, της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ελευθεριών και της αδερφοσύνης. Αυτοί οι οποίοι χτες έκαναν έκκληση για την Σκοπιά Δημοκρατίας, στη μέρα που τέλειωσε η Σκοπιά Δημοκρατίας έκαναν έφοδο στο κόμμα μας Οι επιθέσεις δεν φοβίσουν το κόμμα μας, ενώ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για δημοκρατία και ειρήνη¨ .

Ο Ντογάν Ερμπάς είπε πως ¨Δεν πρόκειται για έρευνα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια έκνομη και απάνθρωπη στάση που έγινε με μίσος και οργή. Με επικεφαλής τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκπρόσωποι κομμάτων και διαμορφωτές κοινής γνώμης, εδώ και κάποιο διάστημα στοχοποιούνε το κόμμα μας. Παίρνοντας δύναμη απ΄αυτούς μπόρεσαν και έκαναν αυτή την επίθεση¨.

Ολούτς : Ο Ερντογάν το είχε στοχοποιήσει

Ο Σαρουχάν Ολούτς ανέφερε : ¨Ο Ερντογάν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την επιστροφή του από την Ρωσία, είχε στοχοποιήσει το κόμμα HDP. Προβάλλοντας το λοιπόν ως στόχο, αυτοί που βρίσκονται σε κατώτερες βαθμίδες προέβησαν σε αυτή την λεηλασία. Εμείς πήραμε θέση ενάντια στο πραξικόπημα. Είπαμε να ερευνηθεί το πώς φτάσαμε σε περιβάλλον πραξικοπήματος.  Ρωτήσαμε για το αν το ΑΚΡ που βρίσκεται στην κυβέρνηση 14 χρόνια, φταίει ή όχι  για την δημιουργία αυτού του κλίματος. Εσείς βγαίνετε και λέτε πως το Ρομπόσκι το έκανε η FETO, αλλά εμείς ρωτάμε ποιος ήταν τότε η πολιτική βούληση. Και επειδή τα ρωτάμε αυτά μας επιτίθενται. Ρωτάμε τον νομάρχη Κωνσταντινούπολης να μας πει ποιοί ήταν αυτοί που ήρθαν εδώ και τον υπουργό Εσωτερικών, το ποιος έδωσε την εντολή γι αυτή την παρανομία.¨

500-333

2εψ 500-333

………………

T24.com.tr

11/8/2016

Previous Article

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Next Article

ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *