Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙAΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

No Comments Share:

Μήνυση κατά του Ρωμιού Πατριάρχη Φαναρίου: Γίνεται όργανο στην ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ

Η Σεβγκί Ερενερόλ η εκπρόσωπος του τουρκοορθόδοξου πατριαρχείου, υπέβαλλε μήνυση κατά του Ρωμιού Πατριάρχη Φαναρίου Δημήτρη Αρχοντόνη Βαρθολομαίου και κατά των μελών της Ιεράς συνόδου.

Στην μήνυση ζητείται η τιμωρία του Βαρθολομαίου και των μελών της Ιεράς Συνόδου ¨για πρόκληση μίσους και έχθρας στον λαό, για κακή χρήση των θρησκευτικών υπηρεσιών κατά την άσκηση των καθηκόντων του, για παράτυπη ανάληψη καθηκόντων,  για πρόκληση πολέμου κατά του κράτους και για διάπραξη δράσεων κατά των Βασικών Εθνικών Συμφερόντων¨

…………………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201810171035697806-fener-rum-patrikhanesi-hakkinda-suc-duyurusu-abd-emperyal-politika-alet-oluyor/

17/10/2018

Σχ: Στην μήνυση της η Ερενερόλ εμπλέκει τον πατριάρχη με την FETO, τον κατηγορεί για την υιοθέτηση του τίτλου ¨οικουμενικός¨,  αναφέρει πως η πανορθόδοξη σύνοδος στην Κρήτη έγινε με σκοπό την πρόκληση αναταραχής στην περιοχή και τον κατηγορεί πως η παρέμβαση του στην θρησκευτική διένεξη στην Ουκρανία, προκάλεσε μίσος.   

Το τουρκοορθόδοξο πατριαρχείο είναι ένα παρακρατικό μόρφωμα του τουρκικού κράτους. Η συγκεκριμένη μήνυση σίγουρα έγινε με προηγούμενο σήμα από τον Ερντογάν και σχετίζεται με την παραχώρηση του αυτοκέφαλου στην εκκλησία της Ουκρανίας. Πιστεύουμε πως η κίνηση αυτή του πατριάρχη στην Ουκρανία, έγινε με οδηγία από τις ΗΠΑ και με έγκριση και από τον Ερντογάν . Επειδή όμως ο Ερντογάν θέλει να δείξει και στον νέο του σύμμαχο Πούτιν πως του συμπαρίσταται, έβαλε και την Ερενερόλ να κάνει μια μήνυση στον πατριάρχη.

Ουσιαστικά  η μήνυση αυτή, πιστεύουμε πως έγινε λόγω του ότι ο Ερντογάν ¨πατά  σε δύο βάρκες¨.    

Previous Article

¨ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ¨ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Next Article

¨ΑΝ ΜΠΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ¨…ΞΥΛΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *