Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

No Comments Share:

 

 

Kύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας

Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της εκκλησίας μας, στις λειτουργίες μας γίνονται προσευχές για την επιβίωση του Κράτους μας, για την υγεία των κυβερνώντων, όπως και για την ευτυχία και ευημερία του κόσμου μας. Δεν ξεχνούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που λόγω πολέμων και συγκρούσεων στερήθηκαν των σπιτιών τους στην Συρία  και στους νότιους γείτονες μας  και κάνουμε έκκληση στον Μεγαλοδύναμο για την σωτηρία τους.

Παρακαλούμε με όλη μας την καρδιά τον Μεγαλοδύναμο, η επιχείρηση  Κλάδος Ελαίας που άρχισε με αποφασιστικότητα η εξοχότητα σας, να τερματίσει το θέμα της τρομοκρατίας που απασχολεί εδώ και δεκάδες χρόνια την χώρα μας, έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές και να φέρει στην Συρία ειρήνη.

Ευχή δική μας και της κοινότητας μας είναι να τερματισθεί η ασθένεια της τρομοκρατίας  η οποία πλήττει και προκαλεί ανησυχία στους Κούρδους πολίτες μας στα ΝΑ αλλά και σε όλους τους πολίτες μας και η ταχεία διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας  στην χώρα μας.

H αποφασιστική και συνεπής σας στάση ενάντια στην κατηγοριοποίηση της τρομοκρατίας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ευχόμαστε επιτυχία στην εξοχότητα σας και στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ευχόμαστε η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας όπως υποδηλώνει και το όνομα της, να φέρει ειρήνη στην περιοχή και να αποτελέσει μια ελπίδα ασφαλούς μέλλοντος για τους ζυμωμένους με τόσους πόνους ανθρώπους.

Με αυτή την σημαντική αφορμή, ευχόμαστε στον Μεγαλοδύναμο να παραχωρήσει υγεία και ευρωστία στην εξοχότητα σας που αγωνίζεται να πάει την χώρα μας σε ακόμη καλύτερα αύριο και ταυτόχρονα αγωνίζεται ενάντια σε εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΗΠΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *