Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O υπουργός επικαλείται λόγους υγείας για την παραίτηση…

No Comments Share:

Λόγω προβλημάτων στην υγεία μου, αποφάσισα να μην συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο υπουργείο που συνεχίζω εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Πλέον τον μετέπειτα χρόνο μου, θα τον αφιερώσω στην μητέρα μου, στον πατέρα μου, στην σύζυγο και στα παιδιά μου πού ποτέ δεν μου στέρησαν την στήριξή τους και επί χρόνια λόγω των υποχρεώσεων τους είχα αμελήσει.

Το ταξίδι αυτό που ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλους στόχους, με την παράδοση της σημαίας προς τον νέο φίλο μας που θα έρθει και υπό την ηγεσία του Προέδρου μας, θα συνεχιστεί με ακόμη πιο αποφασιστικά και σίγουρα βήματα, προς τον στόχο της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας.

Οι σπόροι που σπείραμε τόσο στην ενέργεια όσο και στην οικονομία σε ένα όχι ιδιαίτερα μακρινό μέλλον θα μετατραπούν σε τεράστια πλατάνια και πρώτα ο Θεός θα φτάσουμε στο στόχο της απόλυτης ανεξαρτησίας για τη χώρα μας. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για αυτό.

……..

……..

Λογαριασμός στο instagram του Μπεράτ Αλμπαϊράκ   8/11/2020

Σχ. : Τώρα λέτε να είναι σύμπτωση που η παραίτηση για λόγους υγείας έρχεται την ώρα που το ευρώ έσπασε το όριο των 10 λιρών ; ….

 

Previous Article

Αντιπρόεδρος του ΑΚΡ : ¨Η Τουρκία που μέχρι χτες περίμενε στην πόρτα των γκιαούρηδων για να αγοράσει όπλα, τώρα …¨

Next Article

Έκτακτο/ Παραιτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών (και ¨γαμπρός¨) Αλμπαϊράκ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *