Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Eπιθυμούν μήπως να αντιμετωπίζονται όπως σε Πακιστάν και Αφγανιστάν ;

No Comments Share:

Πραγματικά κάποιοι/κάποιες το έχουν χάσει εντελώς!!

Προχθές, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, και κάποιες διαδήλωσαν υπέρ των “ανοικτών συνόρων”, δηλαδή διαδήλωσαν υπέρ του να κατακλυστεί η πατρίδα μας από αυτούς οι οποίοι όταν αριθμητικά θα υπερισχύσουν (οι αριθμοί το λένε αυτό, κι όχι εγώ) οι πρώτες που θα βιώσουν στο “πετσί” τους αυτήν την αλλαγή θα είναι οι γυναίκες. Οι γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζονται ως “πράγματα” και ως “ιδιοκτησία” στις χώρες προελεύσεως των «ρέ@ιουτζις». Οι γυναίκες τις οποίες στο @ακιστανοΣομαλοΝιγηριοΑφγα@ιστάν τις μεταχειρίζονται με ιδιαίτερα «γλυκό τρόπο».

Αν τις κόρες μας, τις αδερφές μας, τις γυναίκες μας και τις μανάδες μας τις φανταζόμαστε μελλοντικά έτσι (υποχείρια και “εργαλεία” πάσης φύσεως) σε μιά ισλαμοσυντηρητική κοινωνία, τί να πω;; Έχουμε πολλή διαφορετική προσέγγιση για την ελευθερία και το μέλλον της πατρίδος μας.

Κάποιος όμως πρέπει να “σφυρίξει” σε αυτά, τα καημένα τα κοριτσάκια (καί την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα), τι τους περιμένει με το “όπεν μπόρντερς” και πώς αυτές θα μπούνε πρώτα στο στόχαστρο. Που νομίζουν πως “αγωνίζονται”, κιόλας, για τα δικαιώματά τους…

Σκύμνος

 

Previous Article

Ρεπορτάζ στο NBC για τις ¨αμαζόνες¨ στο Κομπάνι- βίντεο

Next Article

Επίθεση από 15-20 άτομα σε αντικαθεστωτικό δημοσιογράφο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης-Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *