Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

No Comments Share:

Ερντογάν και Νετανιάχου θα συναντηθούν κρυφά στις ΗΠΑ

Αναφέρεται πως θα γίνει στην Ουάσιγκτον τριμερής συνάντηση των Μπαράκ Ομπάμα, Ερντογάν, και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Το παλαιστινιακό περιοδικό “El Minar” έγρψε πως στην τριμερή συνάντηση ο Ισραηλινός, ο Αμερικανός και ο Τούρκος ηγέτης θα συζητήσουν σχετικά με την διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Fars έγραψε :  ¨Η πραγματοποίηση μιας τέτοιας συνάντησης ουσιαστικά θα καταργεί τις προσπάθειες του Ερντογάν να κρατηθούνε μυστικές οι κρυφές επαφές μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ όπως και ο ευρύς συντονισμός που έχουν μεταξύ τους.

Με αυτή την είδηση, με την διοργάνωση αυτής της συνάντησης, θα ανασταλεί ουσιαστικά, η ψεύτικη ένταση που είχε υπάρξει μεταξύ Ισραηλινών και Τούρκων αξιωματούχων. Στην πραγματικότητα ο Ερντογάν μέχρι σήμερα χρησιμοποίησε το θέμα της έντασης με το σιωνιστικό Ισραήλ, για να μπορέσει να διεισδύσει στις αραβικές κοινωνίες. Και από την άλλη μετέχει σε όλες τις συνωμοσίες κατά των αραβικών εθνών, με πρώτες στην Παλαιστίνη και την Συρία¨.

Haber.sol.org 15/3/2013

Previous Article

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΣΤΙΩΝ !

Next Article

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 28/5 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *