Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ¨ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ¨…

0 σχόλια Share:

O Ερντογάν πάλι μίλησε περί ¨επιτρόπων¨ : Τα GBT είναι έτοιμα, ανάλογα με τα αποτελέσματα θα δούμε

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σχετικά με την πιθανή εκλογή κάποιων δημάρχων στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης της 31/3. Είπε τα εξής : ¨Τώρα σε σχέση με όλους αυτούς τα GBT είναι έτοιμα, τα κρατάμε στα χέρια μας, ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα θα κάνουμε τα βήματα μας¨.

Ο Ερντογάν νωρίτερα σχετικά με τις τοπικές εκλογές είχε πει πως ¨Σε αυτές τις εκλογές αν βγουν από την κάλπη άτομα που έχουν εμπλακεί σε τέτοιου είδους τρομοκρατία, δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε το ένα ή το άλλο… Αμέσως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με διορισμό επιτρόπων¨

http://www.diken.com.tr/erdogan-yine-kayyimdan-dem-vurdu-gbtler-hazir-sonuca-gore-bakacagiz/
28/3/2019

Σχ: Ωραίος ο Ταγίπ !  Σα να λέει ¨Δε πα να ψηφίζετε ότι θέλετε, εγώ θα διορίσω αυτούς που γουστάρω¨!  Να θυμίσουμε εδώ για όσους δεν ξέρουν, πως στην Τουρκία, μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος υπάρχει νόμος με τον οποίο ο υπουργός Εσωτερικών μπορεί να απομακρύνει την διοίκηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ φορέα (ιδιωτικού και δημόσιου)  και να τοποθετεί στην θέση του έναν που διορίζει ο ίδιος ! Το μέτρο εφαρμόστηκε ιδιαίτερα στους δήμους με κουρδικό πληθυσμό.

 Δηλαδή άνθρωποι που έχουν νόμιμο δικαίωμα εκλέγεσθαι κατεβαίνουν ως υποψήφιοι, εκλέγονται και μετά ο Ταγίπ κρίνει πως ¨έχουν εμπλακεί στην τρομοκρατία¨ και τους απομακρύνει!  Αποφασίζομεν και διατάσσομεν..

  Τα GBT που αναφέρει είναι ένα νόμιμο σύστημα πληροφοριών  που διαθέτει το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, ουσιαστικά ένα νόμιμο φακέλωμα.

Previous Article

ΡΩΣΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΟΣΤΕΧ : ¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400¨

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ- MAXAIΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *