Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν-δηλώσεις για την ΜΙΤ και για τον ρόλο των αλλοδαπών πληθυσμών στις οθωμανικές κατακτήσεις…

No Comments Share:

Ερντογάν: Η ΜΙΤ άλλαξε το παιχνίδι στην Λιβύη

Ο ΠτΔ Ερντογάν ανέφερε πως οι πληροφορίες που διασφάλισε η ΜΙΤ στην Λιβύη και η επιχειρησιακή στήριξη που παρείχε ήταν αυτά που άλλαξαν το παιχνίδι και σταμάτησαν την προέλαση του Χαφτάρ: “Ενισχύσαμε το νομικό πλαίσιο της υπηρεσίας αυτής, ενώ διαμορφώσαμε και τις απαραίτητες δομές πληροφοριών και επιχειρησιακών εργασιών”.
Με την παρουσία του ΠτΔ Tαγίπ Ερντογάν, εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΜΙΤ Κωνσταντινούπολης. Ο Ερντογάν ανέφερε ότι οι πληροφορίες και η χρήση των πληροφοριών έχει καταστεί το πλέον αποτελεσματικό όπλο και ότι έχει αυξηθεί πολύ η σημασία υπηρεσιών πληροφοριών.

Ανέφερε : Προτού τα στρατεύματά μας καταστήσουν την Ανατόλια πατρίδα μας, μεγάλη υπήρξε η συμβολή σε αυτό των πρώτων στρατιωτών του Χορασαν, οι οποίοι είχαν έρθει εδώ, εγκαταστάθηκαν και μετέτρεψαν την πολιτική, κοινωνική και εμπορική δομή της περιοχής. Διαμέσου των πληροφοριών που αποκτήθηκαν μέσω αυτού του μεγάλου δικτύου, οι μεγάλοι ηγέτες με πρώτο τον Αλπαρσλαν, κατέλαβαν σύντομα από την αρχή ως το τέλος, όλη την Ανατολία. Αντίθετα στην ιστορία μας, υπάρχουν πολλά παραδείγματα από μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από έλλειψη πληροφοριών.  Η πιο εντυπωσιακή περίπτωση κάτι τέτοιου του αναμφίβολα είναι οι βαλκανικοί πόλεμοι.  Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι στον ιστορικό αγώνα που δίνει η πατρίδα μας εδώ και κάποιο διάστημα, ο πρώτος στόχος κάποιων είναι η Εθνική μας Υπηρεσία Πληροφοριών. Η κατάληψη μιας χώρας στην οποία δεν έχει καταρρεύσει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι είτε αδύνατη είτε εμπεριέχει ιδιαίτερα μεγάλο κόστος.
Βλέπουμε ότι κάποιοι ενοχλούνται από τώρα την Κωνσταντινούπολη είναι στα χέρια του τουρκικού έθνους και των μουσουλμάνων. Στο διάστημα ανοίγματος της Αγίας Σοφίας για προσευχή γίναμε μάρτυρες αυτών οι οποίοι δυσκολεύονται να χωνέψουν πως  η Κωνσταντινούπολη από το 1453 είναι  τουρκικό έδαφος.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΏΤΟ ΠΛΑΝΟ
Η ΜΙΤ έχει κάνει εργασίες σε κρυπτολογια  και στα πεδία πληροφοριών ψηφιακών δορυφορικών και πληροφοριών σημάτων παγκόσμιου βεληνεκούς. Έχει μεγάλη σημασία Η αποτελεσματική λειτουργία της  περιφερειακής διεύθυνσης (ΜΙΤ), έχει μεγάλη σημασία στον αγώνα  για την διερεύνηση δράσεων των τρομοκρατικών οργανώσεων και των κινήσεων κατασκοπείας των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών. Οι εργασίες στην Κωνσταντινούπολη σε θέματα όπως η στρατηγική συλλογής πληροφοριών, ο αντιτρομοκρατικός αγώνας και η αντιμετώπιση των , αντιπάλων υπηρεσιών πληροφοριών, βγαίνουν σε πρώτο πλάνο.Διασφαλίζουν αυτά που κερδίσαμε στο Πεδίο των συρράξεων, καθιστούν τη χώρα μας πιο ισχυρή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Ενισχύσαμε το νομικό πλαίσιο της υπηρεσίας αυτής, ενώ διαμορφώσαμε και τις απαραίτητες δομές πληροφοριών και επιχειρησιακών εργασιών. Ενα κράτος και έθνος χωρίς Υπηρεσία Πληροφοριών είναι καταδικασμένο να εξαφανιστεί.
…….”

Yeni Safak 26/8/2020

Σχ. : Πολλά από αυτά που λέει ο Ερντογάν είναι σωστά. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξουμε είναι αυτό που τονίζει για την επίδραση των αλλοδαπών πληθυσμών στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του Βυζαντίου που διευκόλυνε την οθωμανική κατάκτηση…

Όλοι ξέρουμε πώς το αντίστοιχο συμβαίνει και σήμερα.

Previous Article

Το τουρκικό λιμενικό ¨έσωσε¨ 99 μετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν στην Λέσβο…

Next Article

Μορια: Αλλοδαπός συνελήφθη για εμπρησμό ελαιώνα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *