Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

No Comments Share:

………….

Όπως και στην συνωμοσία της 15/2/1999, έτσι και στην σφαγή του Παρισιού στις 9/1/2013, φάνηκε το πόσο βρώμικες είναι οι δουλειές της ΜΙΤ στο εξωτερικό. Ζωντανή σαν σήμερα είναι η μνήμη του ιδρυτικού μέλους του ΠΚΚ Σακινέ Τζανσιζ και των μαχητριών Φιντάν Ντογάν και Λεϊλά Σοϊλεμέζ που στις 9/1/2013 δολοφονήθηκαν στο Παρίσι από το στέλεχος της ΜΙΤ Ομέρ Γκιουνέι. Διακρίνεται δηλαδή πως πριν από τις απάνθρωπες επιθέσεις της ISIS σε Παρίσι και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, άγριες επιθέσεις είχαν κάνει οι συμμορίες της ΜΙΤ. Εκείνη την φορά μάλιστα με την συνεργασία των γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας δολοφόνησαν τις Κούρδισες γυναίκες.

Μετά λοιπόν από την συνωμοσία στην Κένυα και την σφαγή στο Παρίσι, δεν είχαν κανένα λόγο να μην κάνουν κάποια σφαγή ή απαγωγή στην Σουλεϊμανίγιε. Είναι φανερό το πόσο βρώμικο είναι το μητρώο του τουρκικού κράτους, της κυβέρνησης του ΑΚΡ και της τουρκικής ΜΙΤ. Εγνωσμένη πραγματικότητα επίσης είναι πως η μαζική φασιστική επίθεση του ειδικού πολέμου που άρχισε στις 24/7/2015 έγινε σε συμμαχία με τις ΗΠΑ. Παρά το ότι η κυβέρνηση του ΑΚΡ επί δύο χρόνια σε αυτήν την φασιστική-γενοκτονική επίθεση, έκανε ότι περνούσε από το χέρι της η επίθεση απέτυχε και αυτό τους έχει στρέψει σε κάθε είδους αγριότητα και τρελή επίθεση. Ο Ταγίπ Ερντογάν λόγω των αποτυχιών του και με πληγωμένο το πρεστίζ του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, είναι ξεκάθαρο πως θα στραφεί σε στις αγαπημένες του τρέλες.

……………..

Είναι ξεκάθαρο πως η δικτατορία του φασίστα Ταγίπ Ερντογάν αφού κατέρρευσε η πολιτική της ενάντια στην ηρωική αντίσταση του κουρδικού λαού και των ανταρτών, αφού απομονώθηκε ακόμη περισσότερο από την κοινωνία της Τουρκίας, με τις πολιτικές της σε Ροζάβα να αποτυχαίνουν και να μην επιφέρουν αποτέλεσμα σε Σενγκάλ και νότιο Κουρδιστάν, όντας απομονωμένη από όλο τον αραβικό κόσμο πλην του Κατάρ, προσπαθεί πλέον να διαδώσει παντού την φασιστική της τρομοκρατία. Υπό την επωνυμία της ISIS μαγειρεύει φασιστικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο. Φάνηκε ξεκάθαρα στην Αμερική το τι τρομοκρατία εφαρμόζει η ασφάλεια του Ερντογάν. Καθημερινά στην Γερμανία γίνεται προσπάθεια να σαμποταριστούν από πράκτορες της ΜΙΤ οι εκλογικές εργασίες. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν θα συνεχίσει να επιτίθεται παντού και με κάθε τρόπο στο ΠΚΚ. Διότι χρειάζονται κάποια γεγονότα που θα αποδώσουν πάλι στον Ταγίπ Ερντογάν την απολεσθείσα φήμη και θα βελτιώσουν την εικόνα του εντός της τουρκικής κοινωνίας. Έχει επειγόντως ανάγκη μια επιτυχία που θα ανεβάσει το κύρος του.

…………

H στάση της γαλλικής κυβέρνησης απέναντι στην σφαγή της 9/1 είναι μια πλήρης καταστροφή.  Παρά το ότι όλα είναι ξεκάθαρα, οι φασίστες δολοφόνοι της ΜΙΤ δεν δικάστηκαν στην Γαλλία. Σαν να περίμεναν να πεθάνει ο φασίστας δολοφόνος Ομέρ Γκιουνέι έτσι ώστε να μην γίνει η δίκη. Και όμως πιο καλά από όλους η γαλλική αστυνομία, τα δικαστήρια και η πολιτικοί γνωρίζουν πως η σφαγή του Παρισιού του 2013 έγινε υπό την διοίκηση και με την εντολή του διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν. Αλλά παρόλα αυτά, τα δικαστήρια της Ευρώπης που προσπαθούν να δικάσουν τους Κούρδους επαναστάτες και πατριώτες που χτυπάνε τον κατοχικό τουρκικό στρατό στο Κουρδιστάν, δείχνουν να κλείνουν τα μάτια στις δολοφονίες Κούρδων πατριωτών από την ΜΙΤ στην Ευρώπη.

……………….

https://anfturkce.net/kurdistan/karayilan-cevap-boeyle-verilir-95677

5/9/2017

Previous Article

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ-ΠΡΟΞΕΝΟΦΡΟΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Next Article

Η ΑΟΙΔΟΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *