Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ

4 Comments Share:

 

Οι ρατσιστές που δεν θέλουν τον ερχομό του Ερντογάν κινητοποιήθηκαν τα μεσάνυχτα

Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 &8 Δεκμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ομάδες.  Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών.

Οι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ομάδες αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα,κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής,  που είναι μια από τις συνοικές που ζούνε Τουρκοι, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ¨ανεπιθύμητος¨ και απο κάτω ¨Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη¨

Στο κάτω μέρας της αφίσας έγραφε  Συντονιστική Επιτροπή Θράκης¨. Δεν είναι γνωστό όμως ποιος ή ποιοι κόλλησαν τις αφίσες αυτές σστα μεσάνυχτα στην συνοικία Γενί Μαχαλλέ και στον περίγυρο εκεί. Οι πιθανότητες δείχνουν τις γνωστές εφημερίδες και πολιτικές ομάδες που αντιδρούν σφόδρα στον ερχομό του Ερντογάν στην Θράκη και προς αυτή την κατεύθυνση προειδοποιούν τον κόσμο.

Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοιχους και στύλους, άρχισαν να ξυλώνονται από τους αστυνομικούς.

Οι αφίσες πιθανότατα μέχρι το πρωί θα έχουν καθαριστεί. Αλλά οι εξελίξεις δείχνουν πως οι δράσεις των ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ομάδων για να μην επισκεφτεί ο πρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας -Ρετζέπ Ταγιπ Ερντπγάν την Θράκη και για να ακυρωθει αυτή η επίσκεψη, θα συνεχιστούν.

Εφ. Μιλλέτ –Ξάνθης

5/12/2017

Σχ: Πάντως αυτοί οι ¨ρατσιστές¨ δεν τα παίρνουν από πουθενά.

Για την ακρίβεια  βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.

Σε αντίθεση με άλλους τουρκόφωνους και ελληνόφωνους…

Η αφίσα που ενοχλεί  είναι αυτή. Αφού λοιπόν η αστυνομία μας, την κατεβάζει από τους στύλους , κοινοποιήστε την όλοι στο διαδίκτυο !

Άραγε αν η αφίσα ήταν με θέμα REFUGEES WELCOME θα ενοχλούσε ;

Previous Article

O ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Σ. ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

4 Comments

  1. Όμως στο κείμενο λέτε:”στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικές που ζούνε Τουρκοι”

    Δεν λέτε “στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικές που ζούνε τουρκόφωνοι Έλληνες μουσουλμάνοι”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *