Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ¨ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ¨ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΤΑΓΙΠ…

No Comments Share:

Έγινε στο χωριό Λύκειο ο 14 διαγωνισμός ανάγνωσης Κορανίου

Ο διαγωνισμός ανάγνωσης Κορανίου που διοργανώνεται ανάμεσα στα μαθήματα Κορανίου της μουφτείας Κομοτηνής, τελέστηκε στο χωριό Λύκειο που πέρσι είχε βγει πρώτο. Την πρωτιά κέρδισε μαθητής ονόματι Σεχέρ κι έτσι την επόμενη χρονιά ο διαγωνισμός θα γίνει στην Φιλλύρα.

Στον διαγωνισμό παραβρέθηκαν ο υποπρόξενος Ιμπραήμ Σακλί, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Ερντέμ Χουσείν, ο αντιπεριφερειάρχης Ταρκάν Μουρταζά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αχμέτ Ιμπράμ και Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Θεσσαλονίκης Οσμάν Ισμαήλ, ο διευθυντής ΩΡΛ του νοσοκομείου Κομοτηνής Μεχμέτ Εμίνογλου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιουξέλ Εσάτ, Τζιχάτ Ιμάμογλου και Εμρέ Μουσταφά, ο αντιπρόεδρος του DEB Μετίν Χατζηοσμάν, θρησκευτικοί λειτουργοί, γονείς των παιδιών και κόσμος από τα γύρω χωριά.

…………………..

https://www.rodopruzgari.com/haberler/25109-14-kur’an-ı-kerim-yarışması-kurcalı-köyünde-yapıldı.html
6/5/2019
Σχ: 14ος διαγωνισμός λέει, Άρα ο πρώτος έγινε (κατά δήλωση δική τους)  το 2005. Το 2003 εξελέγη πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Ερντογάν. Γνωστός για τα οθωμανικά, ισλαμικά και ισλαμιστικά σχέδια του. Λέτε να είναι τυχαία η έναρξη των διαγωνισμών Κορανίου δύο χρόνια μετά στην Θράκη; Φυσικά και όχι. Το σχέδιο τους είναι ότι υπάρχει και εφαρμόζεται στην Τουρκία, το ίδιο να γίνεται και στις εκτός Τουρκίας περιοχές όπου έχουν τον έλεγχο ή κάποια επιρροή. Αυτό γίνεται στα κατεχόμενα της Κύπρου, αυτό γίνεται και στην ελληνική Θράκη, στην Βουλγαρία κ.α.  Και επειδή κάποιοι μπορεί να μας πούνε ¨οκ , αλλά τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα;¨, η απάντηση είναι απλή :
FOLLOW THE MONEY ! .  Έτσι έλεγαν στα Άρματα Κονίτσης στο χωριό του παππού !
Αν θες βέβαια να κάνεις κάτι.
Αν δεν θες και σε νοιάζει μόνο η επανεκλογή σου, γύρνα από την άλλη μεριά και κάνε πως δεν βλέπεις …
Previous Article

Μεταφορά θωρακισμένων οχημάτων και οχημάτων ηλεκτρονικού πολέμου

Next Article

Σημαντικός αιχμάλωτος στα χέρια των κουρδικών δυνάμεων στην Συρία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *