Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκπρόσωπος του LNA: ¨Σχετικά με τον ηλίθιο Ερντογάν που δέχεται χτυπήματα στην Ιντλίμπ…¨

0 σχόλια Share:

Εκπρόσωπος του LNA: Σχετικά με τον ηλίθιο που δέχεται διάφορα χτυπήματα στην Ιντλίμπ και την Τρίπολη, χαιρετίζουμε τον Συριακό Αραβικιό Στρατό. Ερντογάν ο ηλίθιος. Θα τερματίσουμε την κατοχή στην Τρίπολη. Δυστυχώς οι Τούρκοι, Τουρκμένοι και Σύριοι που βάζουν τους γιούς τους, θα πληρώσουν το τίμημα.

Η Τουρκία διευκόλυνε αεροπορικά τη μεταφορά των μαχητών των ISIS και HTS, που και οι δύο είναι αναγνωρισμένες τρομοκρατικές οργανώσεις, ακόμη από τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2019,  πριν ακόμη η προδοτική κυβέρνηση Σαρράζ υπογράψει τη συμφωνία με την Τουρκία.

Σχετικά τώρα με την πραγματική περιγραφή των ατόμων από Τουρκία και Συρία που βρίσκονται στην Τρίπολη. Είναι τρομοκράτες, ούτε μισθοφόροι, ούτε δύναμη κατοχής. Η μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών είναι τρομοκράτες που πολεμάνε υπό ακραίες απόψεις. Αυτοί οι τρομοκράτες έχουν μετατρέψει την Τρίπολη σε μια ζωντανή κόλαση.

Στα ΝΔ είδαμε μια ομάδα μαχητών που πιστεύουμε πως είναι της ISIS. Πιστεύουμε πως τους έφεραν από Συρια και Τουρκία, υπο την επίβλεψη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Twitter LNA

12/2/2020

Previous Article

Βίντεο–Κάτοικοι στην ΒΑ Συρία δείχνουν την ¨άρρητη¨ αγάπη τους προς το αμερικανικό περίπολο…

Next Article

Γραμματέας του ΝΑΤΟ: ¨Στηρίζουμε την Τουρκία, με μέτρα στο πεδίο της αεράμυνας¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Donec velit, Curabitur Aenean accumsan felis id quis