Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ενδεχομένως ΜΙΤατζήδες οι νεκροί αξιωματικοί στην Λιβύη…

0 σχόλια Share:

Του ξέφυγε του Ερντογάν !

Η δήλωση του Γενικού Προέδρου του κόμματος ΑΚΡ και ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που είπε ότι “Στη Λιβύη μερικοί στρατιωτικοί μας έπεσαν μάρτυρες”, αποκάλυψε ένα ακόμη σκάνδαλο. Αναφέρεται πως ο συνταγματάρχης Οκαν Αλτιναι σκοτώθηκε στο λιμάνι της Τρίπολης και η σορός του σιωπηλά μεταφέρθηκε και θάφτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο Μπατουχαν Τσολάκ-αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενιτσαγ, ο συνταγματάρχης Οκαν Αλτιναι σκοτώθηκε σε επίθεση των δυνάμεων του Χαφταρ στο λιμάνι της Τρίπολης.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αϊδίνι και σιωπηλά έγινε η ταφή.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς που ήταν σειρά του Αλτιναι στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών, η ταφή του έγινε σήμερα στο νεκροταφείο μαρτύρων Τελιντεντε στο Αϊδίνι.

Στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας και Αλληλεγγύης Σειράς 1993,  αναφέρονται τα εξής : ¨Ο μάρτυρας μας κατά την τελετή ταφής δεν ήταν μόνος του, αλλά ήρθαν και μετείχαν στην τελετή πολλοί φίλοι του από Σμύρνη και Αϊδίνι .  Συλλυπητήρια προς το μεγαλειώδες τουρκικό έθνος, προς την οικογένεια του και προς  τους φίλους της σειράς του. Ανακοινώνεται προς όλους τους φίλους της σειράς μας με σεβασμό”.

Η ΓΕΝΙΤΣΑΓ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ


Η εφημερίδα Γενιτσαγ μετά από την ανάρτηση του Τσολάκ, δημοσίευσε και αυτή την είδηση, αλλά αργότερα την αφαίρεσε. Αρμόδιοι της εφημερίδας ανέφεραν πως η είδηση είναι αληθής αλλά αποφάσισαν να μην τη δημοσιεύσουν.
……
Ο Ουγουρογλου-αρθρογράφος της εφημερίδας σε κείμενο του έγραψε τα εξής: Αναφέρεται πως η ταφή των τριών κρατικών λειτουργών, δεν έγινε με τελετή Μαρτύρων αλλά με κανονική τελετή για να μην προκληθεί κοινωνική πίεση. Περιμένω ανακοίνωση από τις επίσημες αρχές για αυτό το θέμα. Περιμένω ανακοίνωση σε αυτά τα ερωτήματα μου. Ο Ερντογάν γιατί δεν ανακοινώνει τον ακριβή αριθμό των μαρτύρων; Μήπως οι μάρτυρες μας, ήταν μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών; “.

ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

Αρμόδιοι του υπουργείου Εθνικής Αμύνης με τους οποίους επικοινώνησε η Τ24, ανέφεραν πως δεν υπάρχει κάποια είδηση περί μαρτύρων από την περιοχή, ενώ στο λογαριασμό του υπουργείου δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε άρνηση.
……..
Ο εκπρόσωπος τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Ιμπραήμ Καλιν, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά από το υπουργικό συμβούλιο είχε δηλώσει πως οι ισχυρισμοί των Δυνάμεων του Χαφτάρ ότι χτύπησαν ένα τουρκικό πλοίο στο λιμάνι της Τρίπολης, ήταν απλά μία ανταλλαγή άστοχων πυρών.

http://www.samanyoluhaber.com/albay-altinay-libyada-sehit-oldu-haberi/1340777/

23/2/2020

Σχ. : Οταν ακόμα και μία γνωστή εφημερίδα της αντιπολίτευσης, δεν τολμά να δημοσιεύσει μία επιβεβαιωμένη είδηση καταλαβαίνετε το κλίμα που κυριαρχεί στην Τουρκία σε βάρος του τύπου…

Οι νεκροί της Τουρκίας προφανώς σκοτώθηκαν στην επίθεση του έκαναν οι δυνάμεις του Χάφταρ στο πλοίο. Να θυμίσουμε εδώ, ότι μέλος πληρώματος πλοίου που μετέφερε πυρομαχικά στη Λιβύη και μετά κατέθεσε στις αρχές της Ιταλίας, είχε ομολογήσει πως πάνω στο πλοίο βρισκόταν Τούρκοι αξιωματικοί και μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών. Προφανώς ανάλογες ήταν και οι παρουσίες και στο συγκεκριμένο πλοίο που δέχτηκε την επίθεση.

Previous Article

Η Τουρκία έκλεισε προσωρινά τα σύνορά της με το Ιραν

Next Article

Τζιχαντιστής τηλεφωνεί στην μητέρα του Σύριου στρατιώτη για να τη πει ότι σκότωσαν (αποκεφάλισαν) τον γιό της ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *