Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΟΤΣ !

No Comments Share:

Στρατός από 200 ελεγκτές για τον Κοτς

koc-a-200-kisilik-mufettis-ordusu_7294_b

Η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της εφορίας συστάθηκε για τον έλεγχο τριών εταιριών του ομίλου Κοτς που έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση για τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί.

Το υπουργείο Οικονομικών στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει στις εταιρίες ενέργειας του ομίλου Κοτς , ολοκλήρωσε την περισυλλογή εγγράφων και δειγμάτων. Από τα δείγματα δεν βρέθηκε στοιχείο που να χρήζει ποινικής αντιμετώπισης. Το υπουργείο Οικονομικών ολοκλήρωσε την σύσταση της ομάδας που θα ελέγξει τις τρεις ενεργειακές εταιρίες του ομίλου Κοτς. Έτσι συστάθηκε ομάδα 200 ατόμων που θα ελέγξει αυτές τις τρεις εταιρίες. Η συγκεκριμένη ομάδα θα ελέγξει τα βιβλία των παρελθόντων 5 ετών.

Το τμήμα Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών έχει αρχίσει τον έλεγχο στις τρεις εταιρίες Tüpraş, Opet και Aygaz μετά από επιστολή-καταγγελία. Στα πλαίσια αυτού του ελέγχου είχε γίνει έφοδος στις τρεις εταιρίες συνοδεία αστυνομικών. Στα πλαίσια του ελέγχου αυτού λήφθησαν αντίγραφα από πολλά έγγραφα. Για τον έλεγχο αυτών των εγγράφων συστάθηκαν ξεχωριστές ομάδες. Κάθε ομάδα εξετάζει ξεχωριστό θέμα ελέγχου. Στο τέλος των ελέγχων θα υπάρξουν επίσης ξεχωριστές αναφορές.

……….

Αναφέρεται πως στα πλαίσια του ελέγχου, ο αριθμός των αναφορών που θα συνταχθούν θα ξεπεράσει τις 100.

……….

Εφ. Ταράφ. 26/9/2013

Previous Article

Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *