Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

 

Έρευνα σε βάρος τριών ατόμων στην Δυτική Θράκη για προσβολή του Ερντογάν

Στην Δυτική Θράκη ανακοινώθηκε πως άρχισε έρευνα σε βάρος τριών ατόμων με την κατηγορία ¨προσβολής ηγέτη ξένης χώρας¨, διότι πριν από την επίσκεψη ΠτΔ Ερντογάν στην Κομοτηνή, κολλούσαν αφίσες σε τουρκικές συνοικίες.

Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά ΜΜΕ, τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Κώστας Καραΐσκος-επικεφαλής της παράταξης Σπάρτακος στον δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, κατέθεσαν στην εισαγγελία, διότι πριν από την επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή, κολλούσαν  έκνομα αφίσες.

Ο Καραΐσκος στην δική του ιστοσελίδα υποστήριξε πως η έρευνα αυτή ¨άρχισε μετά από επιθυμία ξένης κυβέρνησης¨  και σχολίασε πως αυτό ήταν μια ¨διαφήμιση¨ για τους ίδιους.

Στην επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή, σε κάποιες οδούς είχαν κολληθεί αφίσες που κάτω από την φωτογραφία του Ερντογάν έγραφαν ¨όχι στην επίσκεψη Ερντογάν¨, ενώ σε Κομοτηνή και Ξάνθη κοντά σε πόρτες σπιτιών όπου ζούνε Τούρκοι αφέθηκαν χαρτιά με απειλητικά μηνύματα.

Μάλιστα στην διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν, άτομα που αντιτίθεντο στην επίσκεψη, μεταξύ των οποίων ο ηγέτης του Σπάρτακου-Καραΐσκος, απόστρατοι και σύλλογοι Ποντίων και Ελληνοκυπρίων οργάνωσαν διαμαρτυρία στην πλατεία.

http://www.milligazete.com.tr/haber/1487463/bati-trakyada-3-kisi-hakkinda-erdogana-hakaretten-sorusturma

17/1/2018

Σχόλια :

1)      Οι αφίσες δεν κολλήθηκαν «σε τούρκικες συνοικίες» αλλά σε όλη την Κομοτηνή.

2)      Δεν καταθέσαμε στην Εισαγγελία αλλά στην Ασφάλεια.

3)      Κανείς δεν είπε ότι άρχισε έρευνα μετά από επιθυμία ξένης κυβέρνησης αλλά ότι θα αρχίσει μόνο αν εκφραστεί η επιθυμία αυτή.

4)      Χώσανε μέσα στην είδηση και τα άσχετα με μας απειλητικά μηνύματα, για να μας συνδέσουν εμμέσως.

5)      Αν ούτε μια τόσο απλή είδηση μεταδίδεται με τόσες ανακρίβειες, καταλαβαίνουμε τι είδους δημοσιογραφία ασκούν κάποιοι στην Τουρκία..

Previous Article

HΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ: ¨ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ¨

Next Article

O ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *