Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NOMIKH ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

No Comments Share:

Άρχισε έρευνα

sorusturma-baslatildi-1044-669x321

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ μιλώντας σχετικά με το ηχητικό δήλωσε πως ¨Πρόκειται για μια κασέτα που παρήχθη ανήθικα¨, ενώ έρευνα διέταξε η εισαγγελία της Άγκυρας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ μιλώντας σχετικά με την συνομιλία που φέρεται να είναι ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ερντογάν και στον γιό του τον Μπιλάλ Ερντογάν είπε πως ¨ Πρόκειται για μια κασέτα που παρήχθη ανήθικα, για την οποία θα γίνει έρευνα στα πλαίσια του νόμου¨.

Το κόμμα AKP μετά από την δημοσίευση της φερόμενης ως συνομιλίας στο διαδίκτυο κινητοποιήθηκε. Το νομικό επιτελείο του κόμματος συνέστησε επιτροπή που θα εξετάσει αυτό το ηχητικό. Ο Γ.Γ. του ΑΚΡ Χαλούκ Ιπέκ δήλωσε πως η εν όψει εκλογών δημοσίευση του ηχητικού και διάφοροι άλλοι ισχυρισμοί, είναι κάτι για το οποίο το HSYK (σημ μεταφρ : Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων) πρέπει να κάνει τα καθήκοντα του

ΑΡΧΙΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

Από την άλλη έρευνα διέταξε η εισαγγελία της Άγκυρας σχετικά με την συνομιλία που φέρεται να έγινε ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ερντογάν και τον γιό του τον Μπιλάλ Ερντογάν. Έγινε γνωστό πως την έρευνα θα κάνει γραφείο που είναι εξουσιοδοτημένο με την διερεύνηση ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

 Εφ. Ταράφ 26/2/2014

 

Previous Article

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Next Article

ΝΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *