Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tην ώρα της επιδημίας ζητάνε ¨πιστοποιητικά φρονημάτων¨ από γιατρούς…

No Comments Share:

¨Οι άρρωστοι μπαίνουν σε κρίσιμη φάση, θα αυξηθεί ο αριθμός των θανάτων¨

Γιατρός ο οποίος εργάζεται στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Τσερράχπασά, προειδοποιεί πως το επόμενο διάστημα η κατάσταση θα γίνει κρίσιμη και δηλώνει : ¨Εμείς δεν κολλάμε στα νούμερα, εμείς κοιτάμε τους ασθενείς που έρχονται σε εμάς σε κρίσιμη κατάσταση. Οι ασθενείς χειροτερεύουν¨.

……………..

Ο γιατρός λέει πως υπάρχουν και ασθενείς γύρω στα 20, αλλά αυτοί που η κατάσταση τους χειροτερεύει είναι αυτοί που είναι άνω των 65 ετών…. Τα χειροκροτήματα βελτιώνουν το ηθικό μας, αλλά όταν πάμε το πρωί στο νοσοκομείο και δεν βρίσκουμε υλικά, τότε το ηθικό μας χαλάει…. Αυτή την στιγμή όλοι οι ασθενείς μας στην ΜΕΘ είναι άνω των 65. Αλλά υπάρχουν και ασθενείς που βγήκαν θετικοί και είναι σε ηλικίες 20 και 25 ετών¨.

Ο γιατρός αυτός ο οποίος παλιότερα τον εμπόδιζαν να ασκήσει το επάγγελμα του λόγω έρευνας ασφάλειας και τώρα ασκεί τα καθήκοντα του ενάντια στην επιδημία είπε τα εξής : ¨Έχουμε δει το πόσο μεγάλο κίνδυνο για την κοινωνία αποτελούν αυτές οι λεγόμενες έρευνες ασφάλειας. Αυτή την στιγμή χιλιάδες γιατροί αδυνατούν να εργαστούν. Υπάρχουν ακόμη πολλοί γιατροί που εκδιώχθηκαν με διατάγματα και δεν μπόρεσαν να περάσουν τις έρευνες ασφάλειας. Πριν από δύο μέρες δημοσιεύτηκαν νέες οδηγίες. Σε κάποιους γιατρούς τους είπαν πως ¨Εσύ δεν πέρασες την έρευνα ασφάλειας, δεν μπορείς να δουλέψεις¨. Την ώρα δηλαδή που υπάρχει τέτοια επιδημία, ακόμη συνεχίζουν το γινάτι τους σε αυτό το θέμα.¨     

http://siyasihaber4.org/hastalar-kritiklesiyor-olu-sayisi-da-artacaktir?fbclid=IwAR0LIY96VkUcpC9o7WTpJ76–djB9UiFOR745p6DmzoDu2JpNGdET0OFSWA

23/3/2020

Σχ: Μετά από την στημένη απόπειρα πραξικοπήματος, στα πλαίσια του δικτατορικού του καθεστώτος, ο Ερντογάν θέσπισε την λεγόμενη ¨έρευνα ασφάλειας¨ για οποιονδήποτε που προσλαμβάνεται στο δημόσιο. Αυτό ουσιαστικά είναι μια έρευνα για τα φρονήματα του ατόμου, όπως και για το οικογενειακό του περιβάλλον. Ένα καθαρά δημοκρατικό μέτρο….

Previous Article

Απαγόρευσε σε ρωσικά αεροπλάνα να πετάξουν πάνω από το έδαφος της

Next Article

Nέα ανακοίνωση του υπουργού Υγείας για τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *