Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

1 Comment Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Ελλάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα κυρίως με τους Σύρους πρόσφυγες και σε μικρότερο βαθμό με άλλους πρόσφυγες από άλλες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, κι όλοι ερχόντουσαν από την Τουρκία.

Εδώ και κάμποσο καιρό στους πρόσφυγες αυτούς προστέθηκαν και οι καθ’ εαυτού Τούρκοι που φεύγουν από το καθεστώς του Ερντογάν.

Παρατηρείται αύξηση του αριθμού των Τούρκων που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Κι έτσι οι Τούρκοι πρόσφυγες εξελίσσονται σε ιδιαίτερι πρόβλημα.

Και όντως την Πέμπτη 33 Τούρκοι που έφυγαν από το καθεστώς του Ερντογάν ήρθαν με μια βάρκα στη Χίιο και ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Η Τουρκία όλο και περισσότερο θυμίζει την Ανατολική Γερμανία. Όποιος φεύγει σώζεται. Κι η Ελλάδα, βέβαια, είτε το θέλει είτε όχι, αναλαμβάνει τον ρόλο της Δυτικής Γερμανίας.

Το γερμανικό πρόβλημα είχε επιλυθεί-λήξει με το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου. Και το τουρκικό θα επιλυθεί-λήξει με το γκρέμισμα του καθεστώτος Ερντογάν.

Ιμπράμ Ονσούνογλου

Facebook 17/12/2017

Σχ: Ο άνθρώπος γράφει τις αλήθειες που όλοι βλέπουν, αλλά άλλοι από φόβο, άλλοι από συμφέρον και αλλοι από μειωμένη αντίληψη δεν τα γράφουν…

Previous Article

¨ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ¨, Η ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Next Article

ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ Τ/Κ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΑΥΤΟ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ !!!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *