Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

No Comments Share:

Γίνεται αδικία στον Μπιλάλ

images

Μην τα ¨ρίχνετε¨ τόσο στον Μπιλάλ, τα παιδιά πάνω-κάτω είναι έργα των πατεράδων και των μητέρων. Ο ίδιος ο Ερντογάν δεν έλεγε πως ¨Την κλεψιά δεν την μαθαίνει ο πατέρας από τον γιό, αλλά ο γιός από τον πατέρα¨; Δεν μας μαθαίνουν μήπως εμάς πως η σημαντικότερη κληρονομιά που παραδίδεται στα παιδιά είναι ένα καθαρό και τιμημένο όνομα ;

Εάν νομίζετε πάλι πως ¨τα χρήματα τα καλύπτουν όλα¨ , να μάθετε πως αν το ¨άδικο κέρδος¨ κολλήσει μια φορά πάνω σε έναν άνθρωπο δεν βγαίνει ξανά ! Ακόμη και αν δεν το λένε μπροστά σας, ξέρετε πως τα λένε από πίσω σας. Για αυτό τον λόγο οι κλέφτες αγαπάνε τους κλέφτες. Διότι κανένας δεν λέει τίποτε κατά του άλλου.

Ο άνθρωπος αυτής της χώρας ενίοτε αργεί να αντιδράσει, αλλά όπως δύσκολα μετανιώνει για αυτόν που αγαπά, έτσι και δεν ξεχνά το μίσος του. Ιδίως αν αντιληφθεί πως αυτός που αγαπούσε τον εξαπάτησε…

Όσο και αν τα ελαττώματα (εν προκειμένω η κατάσταση ξεπέρασε το ελάττωμα) φαίνονται να έχουν ξεχαστεί, όταν έρθει η ώρα αποκαλύπτονται γραπτά, οπτικά, ψηφιακά ή στην κρύπτη του μυαλού.

Για αυτό τον λόγο ο Μπιλάλ Ερντογάν αποτελεί ένα θύμα, θύμα του πατέρα του. Αν και έχουν περιουσία που εφόρου ζωή να τρώνε επτά οικογένειες πάλι δεν θα μπορέσουν να την τελειώσουν, αποκομίζουν άδικα κέρδη και κρύβοντας τα αμαρτάνουν καθώς χρησιμοποιούν στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες το όνομα του Αλλάχ !

Και ακόμη και αν χρησιμοποιήσουν κωμικές δικαιολογίες του τύπου ¨Αυτά δεν είναι χρήματα του λαού¨, οι συνειδήσεις δεν ηρεμούν.

Αδικία είναι να συμπεριφέρονται στον Μπιλάλ Ερντογάν σαν σε ¨ηλίθιο¨. Εάν ανατρεφόσασταν στα χέρια κάποιου που χαστουκίζει ακόμη και τους υπουργούς του και ο οποίος όταν ανοίγει το στόμα του λέει ανείπωτες κουβέντες στους ανθρώπους, είναι φυσικό ο άνθρωπος να γίνει ¨φοβητσιάρης, συνεσταλμένος και χωρίς αυτοπεποίθηση¨.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, η τηλεφωνική συνομιλία δεν μοιάζει να είναι ανάμεσα σε πατέρα και γιό, αλλά ανάμεσα σε αγά και σε δουλοπάροικο. Η εκ μέρους του Μπιλάλ Ερντογάν επανάληψη των εντολών λες και αν κάνει λάθος θα τον επιπλήξουν, αποτελεί έκφραση μιας ποδοπατημένης ψυχής.

Αποτελεί θλιβερό γεγονός όταν ο γιός ενός πατέρα αποτελεί αίτιο σχηματισμού τόσων ανεκδότων. Όση και αν είναι η περιουσία που θα αφεθεί δεν θα μπορέσει να επισκευάσει την πνευματική πληγή που άνοιξε.Όπως όλα έτσι και αυτά θα έρθουν και θα περάσουν. Σε αυτή τη χώρα όποιος και αν χρησιμοποιώντας την πολιτική του ισχύ αποκόμισε κέρδη, κανένας δεν οδηγήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ούτε τιμωρήθηκε όπως έπρεπε, ούτε τιμωρείται.

Όταν μάλιστα πρόκειται για κάποιον σαν τον πρωθυπουργό που δεν ξέρουμε τι θα θεωρηθεί ¨ντροπή¨, δεν θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσει. Αυτός είναι και το δικαστήριο και ο νομοθέτης.

Μπορεί νομικά να σκίσουν αυτή την υπόθεση, αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτή την πραγματικότητα : Το κόμμα ΑΚΡ, ο πρωθυπουργός και η οικογένεια του θα μνημονεύονται με τα μεγαλύτερα ρουσφέτια και την μεγαλύτερη διαφθορά της τουρκικής δημοκρατίας !

Εφ. Γιούρτ

Αρθρ. Ταϊφούν Ταλίπογλου 27/2/2014

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Next Article

Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *