Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

No Comments Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 30-4-2-11

Υπουργός Γκιονούλ : Είμαστε η τρίτη χώρα που παράγει μη επανδρωμένα αεροπλάνα

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βετζντί Γκιονούλ δήλωσε πως η Τουρκία είναι η Τρίτη χώρα στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και το Ισραήλ που παράγει μη επανδρωμένα αεροπλάνα και ελικόπτερα. Ο υπουργός Άμυνας και Νο 1 υποψήφιος βουλευτής με το ΑΚΠ στην Αττάλεια Βετζντί Γκιονούλ, μετείχε στην παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών που έγινε στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Μάναβγκατ.

Ο Γκιονούλ ανέφερε πως σε περίπτωση ο κόσμος τον εξουσιοδοτήσει στις εκλογές της 12ης Ιουνίου θα εκπροσωπήσει την Αττάλεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως έκανε παλιότερα και για το Κοτζάελι και την Σμύρνη. Ο Γκιονούλ δήλωσε : ¨ Αν ο πρωθυπουργός μας μετά τις εκλογές με διορίσει στο ίδιο πόστο τότε προφανώς όταν πεθάνω πάνω στην ταφόπλακα θα γράφει ¨Εθνική Άμυνα¨.

…………………….

Ανέφερε πως η Τουρκία παράγοντας μικρά, μεσαία και μεγάλα μη επανδρωμένα πολεμικά αεροπλάνα, έχει καταστεί πολύ ισχυρή χώρα στον κόσμο και στην περιοχή της και ότι καθώς το λογισμικό τους είναι εγχώριο, είναι αδύνατη η επέμβαση από τρίτους στον εγκέφαλο τους. Ο Γκιονούλ συνέχισε λέγοντας : Είμαστε η Τρίτη χώρα στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και το Ισραήλ που παράγει μη επανδρωμένα αεροπλάνα και ελικόπτερα…Τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα στις περιοχές που πετάνε, ακόμα και με συννεφιασμένο καιρό, μπορούνε να φωτογραφίσουν ακόμα και το κουνέλι στα τσαλιά. Μέρος των παραχθέντων αεροπλάνων παρακολουθούνε τους τρομοκράτες. Τα μεγάλου μεγέθους μη επανδρωμένα πετώντας σε καθορισμένο ύψος δεν φαίνονται. Όμως ακόμη και αν η περιοχή στην οποία πετάνε είναι συννεφιασμένη, πάλι παίρνουν εικόνες. Σε μια πιθανή παρεμβολή συχνοτήτων επιστρέφει στο μέρος όπου απογειώθηκε. Όλα αυτά έγιναν στα 9 χρόνια του ΑΚΠ. Ο κύριος πρωθυπουργός μας εργάστηκε ιδιαίτερα για την κατασκευή αυτών των μη επανδρωμένων αεροπλάνων και ελικόπτερων.¨

………………….

Previous Article

ΠΕΡΙ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΚΩΝ….

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣΟΥΝΕΤΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΜΑ ΔΡΟΣΕΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *