Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΚΕΖΙ, ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

0 σχόλια Share:

Κλείνουν το κανάλι Hayat TV

Το τηλεοπτικό κανάλι Hayat TV, που κατά τις δύο εβδομάδες της αντίστασης κατά του πάρκου Γκεζί, στάθηκε δίπλα στους αντιστεκόμενους, κλείνει με απόφαση του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου (RTÜK)

Το κανάλι το οποίο εξέπεμπε από τις 21/3/2007 μέσω των δορυφόρων Türksat με διεθνή άδεια λειτουργίας, επιδιώκεται να κλείσει με επαναφορά των ισχυρισμών πως ¨είναι λαθραίο και δεν έχει άδεια¨.

Το κανάλι παρά το ότι έκανε την απαραίτητη αίτηση για αδειοδότηση από το RTÜK και η αίτηση αυτή βρίσκεται στα χέρια του RTÜK, και παρά τις συνομιλίες που υπήρξαν και την συμφωνία που είχε επιτευχθεί, βρέθηκε αντιμέτωπο με απόφαση για κλείσιμο.

Το κανάλι το οποίο είχε ολοήμερο πρόγραμμα για τις διαμαρτυρίες στο πάρκο Γκεζί κατά τις μέρες της αντίστασης, του κοινοποιήθηκε απόφαση που αναφέρει ότι ¨Ως RTÜK εξετάστηκαν οι αναφορές και οι καταγγελίες κατά του καναλιού για το θέμα αυτό και αποφασίστηκε να κλείσει¨.

Ανακοινώθηκε πως όλες οι επαφές που έγιναν έπειτα, έμειναν δίχως αποτέλεσμα και το κανάλι το αργότερο την Παρασκευή στις 12.00 θα κλείσει.

……………..

Επίσης χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν στα κανάλια Halk TV, Ulusal Kanal, Cem TV και EM TV, που μετέδιδαν από το πάρκο Γκεζί διότι ¨κατά παράβαση των αρχών των ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών, μετέδωσαν εκπομπές με περιεχόμενο που μπορεί να επιφέρει βλάβη στην φυσική, πνευματική και ηθική ανάπτυξη παιδιών και νέων¨

Haber.sol.org 13/6/2013

Previous Article

ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Next Article

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΞΥΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!