Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΩΡΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ….

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστυνομική επιχείρηση κατά της κοινότητας Γκιουλέν σε 30 επαρχίες: Μεγάλος αριθμός συλλήψεων

Στα πλαίσια της έρευνας κατά της κοινότητας Γκιουλέν που διεξάγει η εισαγγελία της Άγκυρας άρχισε αστυνομική επιχείρηση σε 30 επαρχίες.

Στις ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις που γίνονται στα πλαίσια ερευνών της εισαγγελίας Άγκυρας, συνελήφθησαν ήδη 60 πρώην αστυνομικοί διευθυντές από τους 108 για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Από την άλλη, σε επτά επαρχίες της Κωνσταντινούπολης, άρχισε επιχείρηση για την σύλληψη 39 ατόμων που φέρεται να ήταν μέλη της κοινότητας Γκιουλεν  και διασφάλιζαν σε αυτήν οικονομική στήριξη.

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης έβγαλε εντάλματα σύλληψης για 39 άτομα τα οποία διαπιστώθηκε πως μετά από εντολή του Φετουλλάχ Γκιουλέν είχαν ανοίξει λογαριασμό στην Bank Asya και είχαν βάλει εκεί χρήματα. Η Διεύθυνση Οικονομικών Εγκλημάτων της αστυνομίας Κωνσταντινούπολης, άρχισε ταυτόχρονη επιχείρηση σε 7 επαρχίες για την σύλληψη αυτών των υπόπτων.

……………………..

http://haber.sol.org.tr/toplum/30-ilde-gulen-cemaati-operasyonu-cok-sayida-gozalti-var-217342

16/11/2017

Σχ: Οι άνθρωποι άνοιξαν λογαριασμό σε τράπεζα και αυτό θεωρείται τεκμήριο ενοχής!  Το αρχιλαμόγιο-Ερντογάν που κυβερνά και ήταν κολλητός επί χρόνια με τον Γκιουλέν …στον αφρό !

Previous Article

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Next Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *