Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

No Comments Share:

Εφ. Μπιργκιούν 2-6-2011

Ληστές

Ο Ερντογάν δήλωσε πως ¨δεν ήξερα πως στην Χόπα κατέβηκαν οι ληστές¨. Δηλαδή είπε ληστές τους κατοίκους της Χόπα που με πανό ¨Το νερό είναι δικαίωμα-δεν πωλείται¨ διαμαρτύρονταν για τα HES (υδροηλεκτρικά φράγματα). Προφανώς αυτοί που χορεύοντας στην πλατεία γιουχάρουν τα ελικόπτερα που πετάν χαμηλά από πάνω τους είναι ληστές.

Ο Μετίν Λοκουμτζού (σημ. μετ. νεκρός διαδηλωτής) ; ληστής…Έτσι δεν είναι ;

Τώρα οι φίλοι του Μετίν Λοκουμτζού που πέθανε από έμφραγμα που προκλήθηκε από τα σπρέι πιπεριού και από τις κλωτσιές κι αυτοί ληστές είναι. Για αυτό δεν θα δικαστούνε με τον νόμο για τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις αλλά για αδικήματα τρομοκρατίας !

Οδεύοντας προς το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας ο πρωθυπουργός τους αυξάνει τους ¨ληστές¨. Συνεχίζει την εκστρατεία του όχι σαν πρωθυπουργός που τηρεί ίσες αποστάσεις από όλους τους πολίτες αλλά σαν αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος που επιτίθεται σε όποιον δεν σκέφτεται σαν κι αυτόν.

Ο βοηθός του (σημ. Μπουλέντ Αρίντς) όποιους δεν θέλουν τα φίλτρα στο διαδίκτυο τους ανακηρύσσει ¨φίλους του πορνό¨. Αυτοί είναι ¨πορνοληστές¨. Η πρόεδρος του TÜSİAD (σύνδεσμος βιομηχάνων) που δικαιώνει αυτούς που διαμαρτύρονται για τα φίλτρα και αυτή ¨πορνοληστής !¨.

Θυμάστε τι μεταχείριση ¨ληστών¨ είχαν στους δρόμους της Άγκυρας οι εργάτες του Tekel !

Οι φοιτητές που διαμαρτύρονταν για το YÖK (Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης) ¨ληστές¨! Οι μηχανικοί, οι γιατροί και οι νοσοκόμοι….Ληστές !

………………..

Σχόλιο :  Η ανοχή του ¨σουλτάνου¨ Ερντογάν προς τους αντιπολιτευόμενους  όσο πάει και …μικραίνει. Μάλιστα μιλώντας σε δημοσιογράφο για τις διαδηλώσεις που έγιναν στην Άγκυρα μετά τον θάνατο του διαδηλωτή είπε : Κοιτάω στην τηλεόραση στην Άγκυρα ένα κορίτσι είναι, γυναίκα είναι δεν ξέρω, να έχει ανεβεί πάνω σε μια αστυνομική αύρα. Και σα να μην έφτανε αυτό χτυπά με το ξύλο που κρατά στο χέρι της τους αστυνομικούς μας που στέκονται με τις ασπίδες τους.. Βαράει και οι αστυνομικοί μας κάνουν υπομονή….Μα σε τι ωφελούνε όλα αυτά; ¨. Κάτι που ξέχασε να πει ο Ταγίπ είναι ότι αυτή κοπέλα τώρα κινδυνεύει να μείνει ανάπηρη από το ξύλο που έφαγε μετά από 20 περίπου αστυνομικούς, ενώ όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν σε κρίσιμη κατάσταση ! Προφανώς αυτό δεν το …είδε στην τηλεόραση….

 

 

 

 

Previous Article

¨ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ¨

Next Article

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *