Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: ¨Να υποβάλλουν αίτημα από τον νότο να πληρωθούν τα ακίνητα τους στα Βαρώσια¨…

No Comments Share:

Ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: ” Δεν είναι δυνατόν να χωνέψουμε την αδικία που έγινε στην βόρεια Κύπρο τώρα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε μόνοι μας.

…..

Αφού είδα την κλειστή περιοχή των Bαρωσίων γιατί άραγε ως νότος και βορράς αυτή την κλειστή περιοχή των Βαρωσίων, αυτή την ομορφιά την αφήσαμε μακριά από τον κόσμο εδώ και κρατήθηκε κλεισμένη, αυτό είναι κάτι το περίεργο. Τώρα με την ενεργοποίηση της Επιτροπή Ακίνητης Ιδιοκτησίας, οποίος βρίσκεται στο Νότο μπορεί να υποβάλλει αίτηση στην Επιτροπή Ακίνητης Ιδιοκτησίας και να πληρωθεί το τίμημα, να βρεθούν οι ιδιοκτήτες και μετά από αυτό να λυθεί αυτή η ιστορία. Από το έτος 74 έτος 2020, πέρασαν χρόνια και αυτά εδώ έμειναν έτσι. Πλέον λέμε εμείς να κάνουμε ένα βήμα να διανύσουμε απόσταση. Διότι η διεθνής οπτική ποτέ δεν αντιμετώπισε τη Βόρεια Κύπρο ως ομόλογο σε μία δίκαιη μοιρασιά….”

……

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs’a yapılan adaletsizliği hazmetmek mümkün değil

15/11/2020

Σχ. : Γιατί η μόνη λύση να είναι το πλήρωμα τμήματος στους ιδιοκτήτες ; Αν δεν θέλουν να πουλήσουν την περιουσία τους με ποιο δικαίωμα τους την στερούν ; Προφανώς εν προκειμένω είναι απλά το δικαίωμα του ισχυροτέρου….

Previous Article

Τερατογενέσεις στον δημόσιο περί Τουρκίας λόγο…

Next Article

¨Σκότωσαν 500-600 άτομα με πολυβόλα και τα έβαλαν στο ποτάμι¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *