Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

0 σχόλια Share:

Εφ. Μπιργκιούν 20-7-2011

¨Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Βόρεια Κύπρο σε περιθωριακές ομάδες¨

 

Ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψη του στην Κύπρο κατηγόρησε τους αντιπολιτευόμενους. Ο Ερντογάν κατηγόρησε συνδικάτα και μαζικές οργανώσεις ως ¨περιθωριακές ομάδες¨ όταν μιλώντας ανέφερε πως ¨Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Βόρεια Κύπρο σε περιθωριακές ομάδες¨

 Ο πρωθυπουργός Ερντογάν χτες κατά την επίσκεψη του στην Βόρεια Κύπρο έδωσε ζωντανή συνέντευξη στο TRT Haber και στο BRT.

 Ο Ερντογάν ρωτήθηκε σχετικά με την κρίση αναφορικά με το ¨ταϊσμένοι¨. Ο Ερντογάν κατηγόρησε συνδικάτα και δημοκρατικές μαζικές οργανώσεις κάνοντας λόγο για ¨περιθωριακές ομάδες¨.

Ο Ερντογάν όταν ρωτήθηκε αν ¨μπορεί να φύγει η ένταση¨ απάντησε ως εξής : ¨Δεν υπάρχει ένταση. Θα είναι λίγο αργκό αυτό, αλλά μην κολλά το κεφάλι σας. Την ένταση αυτή την φέρνουν κάποιες περιθωριακές ομάδες στην Βόρεια Κύπρο. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι. Είναι αυτοί που δεν θέλουν την πρόοδο και την εξέλιξη της Βόρειας Κύπρου, αυτοί που βάζουν εμπόδια στην ανάπτυξη της. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε όρθιοι απέναντι τους. Σήμερα είδα τον ενθουσιασμό. Είδα τον ενθουσιασμό των Τουρκοκύπριων αδερφών μου που ήρθαν στο αεροδρόμιο και σε όλες τις λεωφόρους. Αυτό λοιπόν οι περιθωριακές ομάδες δεν μπορούνε να το χωνέψουν. Είναι δυνατόν η Τουρκία και η Βόρεια Κύπρος να έχουν προστριβές ; Ας μην το παρεξηγήσουν αλλά εμείς δεν μπορούμε να αφήσουμε την Βόρεια Κύπρο σε αυτές τις περιθωριακές ομάδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε. Αυτά που μας λένε κουνώντας χέρια και πόδια ¨Να αφήσουν την Βόρεια Κύπρο, να φύγουν, το ένα, το άλλο….¨.

 

Σχόλιο : Μα αν είναι περιθωριακές ομάδες κύριε Ταγίπ τότε γιατί τόση λύσσα από την αστυνομία σε βάρος αυτών που διαμαρτυρόταν ; Οι πιθανοί λόγοι είναι δύο. 1) Δεν είναι περιθωριακές ομάδες και φοβάσαι την δυναμική τους. Ή 2) Είναι περιθωριακές ομάδες αλλά επειδή είσαι φασίστας δεν ανέχεσαι ούτε καν ένα πανό διαμαρτυρίας. Διάλεξε.

 

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Next Article

¨ΑΙΣΕ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mi, et, fringilla elementum massa justo